≡ Meniu

Smailo Argentus, tabletă quad core

Dacă vrei un gadget cu ecran de 7.85 inci care să aibă rezoluție 1024×768 pixeli și care să vină cu procesor quad core atunci îți recomand o tabletă precum Smailo Argentus. Aceasta are Android 4.2, iar memoria RAM e de 1GB, lucru care presupune o fluență deosebită în jocuri și aplicații costisitoare.

Nici nu ot spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi beneficiem de un dispozitiv cu o portabilitate excelentă (datorită greutății mici și a bateriei care ține mult).

Smailo Argentus, tabletă quad core

Pe partea de caracteristici are un CPU, adică procesor, model AllWinner A31S de tip quad core, memorie RAM 1024 MB și spațiu de stocare 8GB. Ecranul e unul bun cu o diagonală de 7,85 inci, iar rezoluția e una HD. Pentru a capta poze ai la dispoziție o cameră de 2MP, iar pentru convorbiri pe Skype te poți folosi de webcam.
Aparatul vine dotat cu multe porturi printre care se numără HDMI, USB și audio. Pentru conectarea la net vă puteți folosi doar de wi-fi și din această cauză e absolut obligatoriu să aveți și un router.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt pe de o parte hardware-ul foarte bun și pe altă parte soft-ul avansat (nu are Android 4.4, ci 4.2 ceea ce înseamnă că aveți parte de un sistem stabil).
Din păcate nu are 3G, dar poți avea și această conexiune prin conectarea unui modem.

Pentru cineva interesat de o alternativă la un iPad Mini cred că acest model ar fi numai bun. Ar fi de recomandat să cumpărați și un card dacă sunteți o persoană care descarcă mult deoarece memoria internă nu e chiar așa de mare. Cei 8GB e o capacitate mare la primă vedere, dar utilizabili sunt doar vreo 4 sau chiar mai puțin.
Nu trebuie să vă faceți griji legate de fiabilitate deoarece vorbim despre un aparat care are 2 ani garanție care ne demonstrează că e sigur în utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu