≡ Meniu

Smailo Duo 7 Pepper, tabletă cu 1GB RAM

Dacă tableta Vanilla vi se pare cam slabă deoarece are doar 512MB RAM atunci vă recomand Smailo Duo 7 Pepper deoarece are 1024 MB RAM, adică 1GB. O să întrebați la ce vă ajută acest lucru, iar răspunsul ar fi că jocurile și aplicațiile vor avea o oarecare fluență în rulare datorită capacității duble de memorie.

Costul nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun pentru jocuri și navigat pe web. Nu trebuie să vă deranjeze că are OS Android 4.2 deoarece e la fel de bun ca 4.4.

Smailo Duo 7 Pepper, tabletă cu 1GB RAM

Pe partea de caracteristici vine cu un procesor AllWinner A20, 1GB memorie RAM și ecran de 7 inci care are rezoluție 1024×600 pixeli. Da, și rezoluția e puțin mai mare decât la modelu Vanilla de care ziceam mai sus.
Softul e unul foarte bun deoarece vorbim despre Android 4.2. O să zici că era mai bine dacă venea cu Android 4.4, dar o să vezi că 4.2 e mult mai bun prin prisma stabilității.
Nu trebuie să te deranjeze că are doar 8GB de spațiu intern deoarece poți să îl mărești cu un card Micro SD.

Plusurile în cazul acestui model sunt prețul foarte mic de achiziție, că arată bine, fiabilitatea mare (aceasta e dublată de faptul că are o garanție îndelungată) și stabilitatea asigurată de un sistem de operare matur.
Poate că singurul minus ar fi că nu are un ecran HD, ci doar aproape HD.

Așa de final pot să spun legat de acest gadget că e unul foarte bun pentru omorârea timpului liber. Nu costă deloc mult și cred că e un mijloc eficient prin care poți să-i liniștești pe cei mici. Dacă gândești și tu așa atunci trebuie știut că poți să o iei pentru cei mici, însă doar dacă au peste 4-5 ani (aceasta e vârsta peste care sunt recomandate aceste aparate în țările vestice).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu