≡ Meniu

Smailo Duo Vanilla, tabletă 7 inci

Pentru cei interesați de o tabletă cu un preț de sub 300 lei recomand un model de la Smailo cum e Smailo Duo Vanilla. E un dispozitiv cu ecran de 7 inci și cu un procesor dual core care-ți va furniza toată puterea de care ai nevoie. Chiar dacă are doar 512 mega de RAM, aplicațiile vor rula decent, iar dacă sunteți interesați de sistemul de operare atunci trebuie știut că e vorba despre Android 4.2.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are inclusiv cameră web care poate fi utilizată pentru comvorbiri pe Skype.

Smailo Duo Vanilla, tabletă 7 inci

Pe partea de conectivitate are Wi-Fi, iar dacă ești interesat de 3G atunci trebuie știut că acest model suportă și un astfel de modem. După cum ziceam, modelul acesta e unul cu ecran de 7 inci și cu o rezoluție de 800×480 pixeli care te va ajuta să vezi filme 720p fără mari pierderi de detalii.
Memoria internă e de doar 8GB, poate că vi se pare mult, dar eu zic că e puțin întrucât utilizabilă e doar vreo 1-2GB.

Lucrurile pozitive la acest dispozitiv ar fi că vine cu o portabilitate bună (bateria ține vreo 4 ore… depinde și cât de mult o folosiți), performanțele decente (jocurile merg bine) și că nu costă deloc mult (din acest motiv e o tabletă numai bună pentru familie).
Evident că există și lucruri mai puțin bune, printre acestea numărându-se și faptul că nu are 1GB memorie RAM (modelul Pepper vine cu 1GB). Că sistemul de operare nu e la versiunea 4.4 nu e o problemă deoarece aplicațiile și jocurile funcționează fără reproșuri inclusiv pe 4.2.

Așa de final pot spune că modelul acesta e unul care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de jocuri ori filme pe Youtube. Dacă vă interesează să o cumpărați pentru un copil atunci trebuie să vă spun din prima că astfel de dispozitive nu sunt bune pentru copii sub 4 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu