≡ Meniu

Smailo Titanius, tabletă quad core cu Android 4.4

Pentru cei interesați de un cadou pentru cei mici recomand tableta Smailo Titanius deoarece are un ecran mare de 7 inci, 1GB memorie RAM și sistem de operare Android. Faptul că are multă memorie RAM presupune că jocurile nu se vor bloca, iar sistemul Android e unul dintre cele mai avansate de pe piață venind cu suport pentru multiple aplicații și jocuri.

Această tabletă de familie are un preț bun Vezi prețul special de azi. O să poți vorbi pe Skype cu ea întrucât vine cu cameră de 0,3 MP care e destul de clară.

Smailo Titanius, tabletă quad core cu Android 4.4

Dimensiunile gadgetului sunt relativ mici, iar bateria e una mare de 2600 mAh, fiind una care vă garantează o autonomie de la câteva ore până la câteva zile… depinde de ce faceți cu ea.
Memoria internă nu e chiar așa de mare, însă suportă carduri de 32 de giga. În opinia mea nu aveți nevoie de astfel de carduri deoarece 8GB sunt suficienți. Din cei 8GB cât are memoria internă, doar vreo 4 sunt utilizabili, restul fiind utilizați de OS.
Despre sistem trebuie spus că e Android 4.4, fiind unul relativ nou. Acesta e unul cu suport pentru multiple aplicații și jocuri.
Conectarea le net se face prin intermediul plăcii wireless, dar pentru asta ai nevoie de un router wireless de aici.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul nu prea mare, că vine de la un brand bun și fiabilitatea (garanția sa e de 2 ani și eu zic că e una suficientă).
Contra ar fi că nu are un ecran cu rezoluție superioară și o cameră web mai bună. Dacă avea aceste lucruri atunci și prețul era ceva mai mare, adică de vreo 500 lei… poate și mai mult.

De final pot spune despre acest model că e unul destul de bun pentru cineva care vrea un gadget cu care să intre pe net și să vadă diferite filmulețe, să citească știri ori să intre pe Facebook.
Nu cred că știți mare lucru legat de brand și de aceea trebuie menționat că Smailo e un brand românesc care face tablete și telefoane ieftine, dar bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu