≡ Meniu

Smart Tech LE-2419D, televizor HD de 60 cm

Smart Tech LE-2419D e cel mai mic din serie, dar și cel mai accesibil. Motiv, pentru care merită încercat și chiar dacă nu e foarte avansat, poate fi pus în dormitor ori într-o altă cameră mai mică unde să nu ocupe spațiu. Există multe televizoare care pot concura cu acesta dar nu toți producătorii oferă variante atât de accesibile. Acesta poate ține locul unui monitor deoarece cu un cablu HDMI sau VGA se poate conecta la desktop/laptop. Un ecran mai mare e bine-venit deoarece un laptop nu oferă o imagine prea mare.

Dacă nu vă este pe plac din diverse motive, optați pentru o variantă de 80 cm ori chiar mai mare și nu veți regreta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Smart Tech LE-2419D, televizor HD de 60 cm

Pot spune că pentru dimensiunile sale, televizorul are caracteristici tehnice destul de bune și nu trebuie să fie foarte scump pentru a impresiona. Nu cred că doriți să-l luați pentru a vă uita doar la filme, ci pentru a-l folosi ca oricare alt televizor (emisiuni, știri etc). Dacă vă doriți un televizor pe care să vedeți filme mai des, v-aș putea recomanda unul mai mare deoarece mă gândesc că le veți viziona alături de cineva. În general, caracteristicile tehnice sunt ceva mai bune pe televizoarele mai mari (rezoluție mai bună, unghiuri de vizibilitate mai mari, difuzoare puternice).

Porturile sale sunt diversificate, însă nu veți găsi mai multe HDMI-uri ori USB-uri, dar nici nu cred că veți conecta prea multe la acesta. Dimensiunile unui televizor depind de ecran, însă există serii care sunt foarte subțiri și cu rame înguste. Fiind un televizor non Smart, nu prezintă caracteristici speciale care să iasă în evidență prea mult.

Plusuri: are un preț atractiv, finisaj elegant, caracteristici tehnice bune, ecran suficient de mare, poate fi un bun monitor.
Minusuri: nu sunt.

Smart Tech LE-2419D e oferit de un brand nou care dorește să concureze pe piața din România și pare să ofere soluții atractive. Unele modele de la acest brand sunt mult mai mari, deci și imaginea trebuie să fie FullHD, astfel claritatea și detaliile sunt ceva mai evidente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu