≡ Meniu

Smart Tech LE-2822, TV de 70 cm

Smart Tech LE-2822 e un televizor de 70 centimetri (28 inci) care are rezoluție HD și funcție monitor. Chiar dacă brandul e Smart Tech trebuie știut că acest TV nu e unul smart, dar poate fi transformat cu ajutorul unui player media de aici.
Datorită costului de achiziție mic și dotărilor acest model se adresează celora care vor un televizor ieftin, dar bun pentru diferite sarcini (de la vizionat posturi HD și până la vizionat conținut de pe o cameră video).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e avansat din punct de vedere tehnic, ci și unul care te ajută să vezi emisiuni la calitate superioară. Din imaginea alăturată poți vedea modelul LE-2822.

Smart Tech LE-2822, TV de 70 cm

Pe partea de caracteristici acest model e unul care are ecran de 70cm și timp de răspuns de 6,5 milisecunde. Unghiurile de vizibilitate sunt unele decente de 170/160 grade, iar rezoluția e 1366×768 pixeli.
Prezența tunerului digital dublu (DVB C și T) te va ajuta să urmărești posturi TV HD, dar pentru asta ai nevoie de un abonament specific și de un card CI+ care poate fi inserat în slotul CI+.
Poți conecta alte aparate la acest model deoarece are 3 HDMI-uri, iar pin alte aparate mă refer la un player multimedia, un home cinema sau o cameră.

Aș recomanda modelul acesta întrucât are un preț mic, ecranul e unul de dimensiuni normale (este potrivit în camere mici, dar și mari), are multe porturi și rezoluția e decentă.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem de operare Android (ar fi ajutat la savurarea de divertisment de pe Netflix ori alte surse) și unghiuri de vizibilitate caracteristice unui panel IPS.

Deci, dacă te interesează un aparat care să consume puțin curent (36 W), să aibă o imagine de calitate și să nu coste exagerat atunci acesta ar fi foarte bun pentru tine.
Despre brand nu pot să vă spun mare lucru, fiind unul prezent în România de cel puțin 2 ani. Probabil că e un televizor făcut de cineva și vândut sub brand Smart tech.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu