≡ Meniu

Smart Tech LE-32D7, televizor de 80 cm cu imagine HD Ready

Televizorul Smart Tech LE-32D7 pare să fie una dintre cele mai ieftine modele cu imagine de 32 de inci. Nu e un ecran chiar mic pentru o sufragerie, dar depinde de distanța de la care îl priviți. Televizoarele se aleg în funcție de camera în care îl veți pune, astfel că într-o sufragerie mare nu puteți pune un model mic. Cu cât e mai performant, cu atât mai bine. Nu toți utilizatorii sunt dispuși să dea mulți bani pe un televizor.

Aspectul său e destul de plăcut și poate fi folosit ca monitor dacă dețineți un PC și nu vreți să aveți două ecrane în cameră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Smart Tech LE-32D7, televizor de 80 cm cu imagine HD Ready

Caracteristicile tehnice sunt destul de bune și numeroase, dar e loc de mai bine. Cu siguranță, veți găsi multe televizoare 80 cm care sunt mai performante însă prețul nu e la fel de atractiv. Cam toți producătorii oferă televizoare mari și multe sunt de tip Smart, însă nu oricine și le dorește. Acest model se adresează celor care au un televizor foarte vechi și vor unul cu o imagine mai plăcută. Sonorizarea mi se pare destul de impresionantă pentru un așa televizor – 2*10W. Multe modele ieftine nu oferă difuzoare puternice, de aceea cred că merită să faceți această alegere și nu o veți regreta.

Porturile sale vă permit să conecta cam orice la el, dar nu și simultan deoarece nu are prea multe. Poate fi conecta la un PC deoarece are VGA, dar și la un media player pentru că are portul HDMI (cablul nu e inclus și trebuie luat ulterior). Accesoriile incluse sunt destul de cunoscute pentru că sunt și la alte televizoare: telecomanda, manual de utilizare, cablu alimentare. Nu oferă mai nimic special la capitolul caracteristici speciale (doar teletext).

Plusuri: preț atractiv, imagine plăcută, diagonală mare, poate fi folosit ca monitor, sunet puternic.
Minusuri: nu e FullHD.

Nici nu cred că există televizoare FullHD până în acest preț, iar Smart Tech LE-32D7 pare să impresioneze destul de mult prin ce oferă. Acest brand oferă multe astfel de televizoare, adică sunt accesibile și oricine și le poate permite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu