≡ Meniu

Smart Tech LE-5018, televizor cu imagine FullHD de 127 cm

Televizorul Smart Tech LE-5018 e unul dintre cele mai mari variante de pe piață de la acest brand și poate pe parcurs vom vedea altele. Acesta poate fi pus într-o cameră mai mare datorită diagonalei sale, însă poate fi montat și pe perete cu un kit corespunzător. Instalat pe perete arată ceva mai bine și parcă dă un plus de eleganță camerei alese. Bineînțeles, nu poate fi un model Smart la un așa buget dar impresionează prin caracteristicile sale tehnice. Pentru camere mai mici, acest brand oferă variante de 24-30 de inci care mi se par la fel de reușite ca și cel de jos.

Dacă nu vă este pe plac, atunci aveți nevoie de un buget mult mai mare, deoarece alți producători nu oferă variante de 50 de inci la prețuri așa de atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Smart Tech LE-5018, televizor cu imagine FullHD de 127 cm

Orice televizor poate fi folosit ca monitor și nu trebuie specificat acest lucru, doar că nu e inclus cablul video pentru conectare. Sunetul e destul de puternic la acest model și e normal, deoarece puterea difuzoarelor trebuie să fie direct proporțională cu dimensiunile televizorului. Un televizor mic poate avea difuzoare de 5 W, adică pe jumătate, și deci, nu ar fi indicat să-l puneți într-o cameră mare.

Pe partea e imagine, modelul de sus are specificații tehnice satisfăcătoare: luminozitate de 280cd/mp, timp de răspuns de 8.5 ms, rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate de 176 grade și mai câteva. Porturile unui televizor sunt aceleași indiferent de brand, însă pot fi mai multe porturi HDMI sau USB. În acest caz, nu cred că e nevoie de mai multe, eventual doar dacă aveți o consolă pentru jocuri și un media player.

Plusuri: sistem audio performant, imagine clară și detaliată, ecran mare, porturi multe, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

Smart Tech LE-5018 nu poate înlocui un televizor Smart deoarece e diferit, adică oferă o imagine mare dar nu și acele funcții speciale. Cu siguranță, un televizor mai mare e mai apreciat când vine vorba de filme. Chiar dacă nu e un brand vechi, acesta pare să ofere multe soluții accesibile care nu le găsiți la alte branduri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu