≡ Meniu

Smart Tech LE-6519, televizor ieftin de 165 cm

Sunt puține televizoare de 16 centimetri, iar printre acestea se numără Smart Tech LE-6519. Mai mult ca sigur că nu cunoașteți acest brand și de aceea trebuie să vă spun că e unul asiatic, originar din Shenzhen City, dar care din 2015 are o fabrică și în România. Deci, există mari șanse ca TV-ul dvs să fie produs/asamblat în România.
Din păcate nu e smart, dar panelul e unul cu unghiuri de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și pot spune că e unul mic având în vedere faptul că are o diagonală foarte mare de 165 centimetri (transformare aproximativă din 65 centimetri). Am pus alături o imaginea pentru a vă face o părere despre cum arată.

Smart Tech LE-6519, televizor ieftin de 165 cm

Poate că la o diagonală așa de mare ar fi utilă și o rezoluție superioară de genul 4K, dar e bună și Full HD.
Datorită diagonalei superioare eu zic că acest TV ar fi perfect pentru un living ori terasa unui restaurant.
Vine cu multiple porturi printre care aș aminti 3 HDMI-uri, uns USB și VGA… printre multe altele.
Playerul multimedia integrat e unul foarte avansat, mai exact poate reda multiple tipuri de fișiere, dar evident că nu poate concura cu un player Android.
Sunetul e unul ok, dar vă recomand să conectați un sistem audio mai performant deoarece boxele din el sunt pentru cameră.
Legat de timpul de răspuns trebuie să vă spun că e de 6,5 milisecunde și e decent. Această caracteristică ajută la afișarea imaginilor fără întreruperi, adică sacadări.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, diagonala ecranului care e mare, unghiurile de vizibilitate aproape perfecte, tunerul digital dublu și altele.
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart. Lipsa rezoluției Ultra HD/4K nu e o problemă prea mare, dar nu ar fi stricat să fie prezentă.

LE-6519 e un televizor adresat celora care vor să savureze emisiuni TV la calitate HD și care să vadă meciuri… că tot se apropie vara și meciurile importante.
Calitatea dispozitivului e una superioară, aproape că putem spune că e vorba despre calitate românească… atâta timp cât televizoarele acestea se fabrică și în țara noastră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu