≡ Meniu

SmartTech LE-1919, televizor LED mic și ieftn

SmartTech LE-1919 e un televizor destul de accesibil deoarece nu are o diagonală foarte mare. Nu putea fi prea scump deoarece la un buget cam de două ori mai mare se poate achiziționa un model de 81 cm. Nu pot spune că un model ar fi ideal pentru voi deoarece fiecare are un alt bugetul și poate nici nu sunteți dispuși să dați prea mult pe unul cât timp aveți unul deja în sufragerie. Alegerea televizoarelor se face în funcție de camera în care vreți să-l puneți, dar trebuie luată în considerare și distanța de la care îl priviți.

Alternativele sunt multe dacă aveți un buget flexibil și nu aveți un brand favorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

SmartTech LE-1919, televizor LED mic și ieftn

Imaginea sa e una de tip HD și nu putea fi mai bună deoarece are o diagonală mică. Pe partea de sunet are două difuzoare de 5W fiecare și sunetul e suficient de clar chiar și pentru niște difuzoare integrate. Caracteristicile de imagine sunt corespunzătoare: rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, iluminare LED, diagonală de 48 cm, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade, aspect lat și altele. Un televizor mai mare are specificații tehnice mai bune dar depinde din ce serie face parte.

Porturile sale sunt numeroase și diversificate, dar nu ar fi avut nevoie de mai multe HDMIuri. Un singur HDMI mi se pare de ajuns deoarece are și intrare PC. E dotat cu un player multimedia integrat de aceea are și acel port USB, iar o altă dotare care nu trebuie neglijată e tunerul DVB-T/C.

Plusuri: are port HDMI, sunet decent, ocupă puțin spațiu, poate fi folosit ca un monitor (VGA).
Minusuri: nu prea sunt.

SmartTech LE-1919 nu putea avea prea multe dotări sau tehnologii deoarece e un model destul de mic. Dacă vă doriți un televizor la fel de mic dar cu imagine mai bună, se poate achiziționa un monitor cu tuner TV. Nu știu dacă veți găsi unul de 19 inci, dar de 21 de inci sunt destule. Sincer, doar la partea de caracteristici și design, acele monitoare par a fi mai reușite (dar sunt mai scumpe).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu