≡ Meniu

Sony 32R400C, televizor 80cm

Pentru anul 2015 cei de la Sony au pregătit numeroase televizoare ok, printre care se numără Sony 32R400 (32R400C). Acesta nu-i un model Smart, dar vine cu diagonală de 80 centimetri și cu o rezoluție circa HD de 1366×768 pixeli. Evident că-l poți folosi pentru a viziona posturi TV în format digital deoarece are tuner digital dublu.
Un televizor precum acesta se adresează celora care vor un aparat care să stea bine pe perete și să poată fi utilizat pentru filme HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat de către seniori.

Sony 32R400C, televizor 80cm

Specificații importante la modelul acesta 32R400C ar fi diagonala de 81 centimetri, că are rezoluție 1366×768 și panel de foarte bună calitate (are unghiuri de vizualizare 178/178 grade).
La modele de televizoare noi e important consumul de curent, acesta fiind destul de mic… mai exact de 31W.
În cazul în care dorești să conectezi aparatul la un laptop atunci îți va fi de folos unul dintre cele două porturi HDMI, iar pentru a vedea filme de pe memorii USB poți să te folosești de portul USB.
Cred că vă interesează câți Hz are și de aceea trebuie spus că astfel de televizoare au 60Hz, iar refresh-ul soft e Motionflow XR 100, deci 100 Hz.
Producătorul se laudă cu un sunet bun, dar să nu vă așteptați la mare lucru din moment ce are 2×5 W. Dacă vreți să aveți parte de un sunet mai de calitate atunci v-aș recomanda să vă orientați și înspre un sistem audio.

Pro achiziția ar fi lucruri precum ușurința în utilizare, că poate fi pus pe un perete și că vine de la un brand cunoscut.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și că nu are soft smart. În anul 2015 nu e admisibil ca un televizor să nu fie smart.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și care să afișeze o imagine de calitate atunci modelul acesta ar fi o soluție.
Televizoarele Bravia întotdeauna au fost foarte bune, iar acesta nu face excepție.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • COSTEL

    buna ziua, are tuner digital T2 ?

Lasă un comentariu