≡ Meniu

Sony 32R435, televizor de 80 cm cu imagine 768p

Sony 32R435 face parte dintr-o serie nouă dar nu recent lansată. Anul acesta vom vedea și alte serii dar care nu vor aduce multe caracteristici în plus sau mai bune. Oricum, designul va fi ceva mai diferit și e bine să fie așa pentru cei care au deja un televizor nou și vor să-l înlocuiască cu unul și mai nou. Din clipul de la final se poate vedea cam cât de mare este și cât de bine se vede pe el. Calitatea e un punct forte al acestui modern, indiferent că e vorba de imagine ori sunet.

Dacă nu e pe gustul vostru, atunci alegeți altă serie, poate chiar una Smart. Acest brand oferă multe televizoare reușite Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 32R435, televizor de 80 cm cu imagine 768p

Specificațiile tehnice sunt următoarele: iluminare LED, sistem audio Nicam/A2 cu difuzoare de 8W, Dolby Digital Plus etc. Pe partea de imagine are: rezoluție 1366 cu 768 pixeli, diagonală de 80 cm, aspect 16 pe 9, refresh de 100 Hz și Advanced Contrast Enhancer. Sunt modele care oferă caracteristici similare sau poate chiar mai bune (depinde de ce buget discutăm).

Tunerul TV digital e unul DVB-T/T2/C/S/S2 care e o variantă destul de performantă și care suportă orice. Playerul multimedia integrat e bun pentru cei care nu au un player extern dar un laptop în apropiere. Conectarea se poate face prin HDMI și așa se poate face și cu un desktop. E mai simplu să conectați un laptop deoarece sistemul de operare suportă mai multe formaturi, subtitrări și altele.

Pe partea de conectivitate are: WiFi, HDMI-uri, USB, Scart și altele. Alte caracteristici are: control parental, redare USB, înregistrare USB pe HDD, suportă mai multe limbi și Bravia Sync.

Plusuri: are funcție de redare/înregistrare media prin USB, control parental, WiFi, tuner TV de ultimă generație, design foarte reușit, HDMI-uri etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony 32R435 e un televizor destul de bun chiar dacă nu are funcții Smart. Personal, cred că un player extern Smart oferă mult mai multe funcții dar depinde de alegere. Unul cu Android ar fi perfect. Acel tip de player poate fi conectat la orice televizor deoarece toate televizoare au HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu