≡ Meniu

Sony 32R500C, televizor Smart cu Motionflow XR

Sony 32R500C poate fi folosit ca și un monitor datorită specificațiilor tehnice foarte bune. Acea tehnologie numită Motionflow XR e ideală pentru cei care vor să-l folosească ca un monitor pentru PC sau consolă. Deci poate fi o alegere destul de bună și pentru a viziona un film iar funcționalitatea sa crește pentru că e de tip Smart. Aceasta presupune că puteți accesa servicii web cu conținut media, dar și cel de pe gadgeturile din apropiere. Am pus acea poză de jos pentru a vă face o idee despre el dar și un clip la final.

Alternativele sunt destul de multe iar dacă nu vă interesează funcții Smart, atunci se poate opta pentru un model clasic cu imagine FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 32R500C, televizor Smart cu Motionflow XR

Specificațiile tehnice sunt bun dar cred că era loc de mai bine. Nu are ecran 1080p în acest buget datorită funcțiilor Smart, însă dacă nu vreți un așa televizor, veți găsi unul FullHD în același buget. Nu cred că veți viziona zilnic conținut media superior, ci mai degrabă conținut media HD. Unghiurile de vizibilitate sunt largi, deci imaginea e clară din orice unghi l-ați privi. Calitatea sunetului e superior pentru un sistem audio integrat, dar și tehnologiile audio au un rol important.

Rata de refresh e de 100 Hz însă una mai mare era binevenită (ar fi redus și mai mult blurul care poate să apară la unele televizoare atunci când vă jucați). Caracteristicile speciale ale acestui model sunt următoarele: EPG, Bravia Sync, control parental și Home network. Un televizor Smart oferă și mai multe porturi decât un televizor obișnuit: două USBuri 2.0 și două HDMIuri.

Plusuri: calitate video superioară, design elegant, tehnologii noi, WiFi integrat, redare media USB.
Minusuri: nu are Android.

Sony 32R500C e un televizor destul de avansat și care-l recomand oricui deoarece mi se pare destul de accesibil. Clipul de jos e pentru întreaga serie și chiar dacă există variante mari mari, caracteristicile tehnice sunt aceleași. Ținând cont de rezoluția ecranului, nu sunt modele mai mari, deoarece televizoare de minim 40 de inci au imagine 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu