≡ Meniu

Sony 32RD430, televizor ieftin cu Direct LED și X-Reality PRO

Sony 32RD430 face parte din noua generație de televizoare și poate că pe unii nu-i impresionează. Mă refer la faptul că unii poate își doresc un televizor FullHD, doar că acea caracteristică tehnică nu mai e așa de importantă atunci când nu vizionați filme 1080p. Eu prefer o imagine mai clară decât mai detaliată, dar și așa are X-Reality PRO care îmbunătățește detaliile imaginii. Era și normal să aibă un refresh de 200 Hz pentru a reduce efectul blurat care poate apărea la unele filme, imaginea devenind mai naturală.

Sunt multe motive pentru a vi-l recomanda și poate fi pus în orice cameră datorită dimensiunilor și designului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 32RD430, televizor ieftin cu Direct LED și X-Reality PRO

Lista de tehnologii e lungă și majoritatea sunt prezente doar la televizoarele acestui brand. De aceea nu așa putea recomanda, ca alternativă, un televizor de la un alt brand. Sistemul audio e unul destul de performant și nu trebuie să aibă o ieșire audio de 20W, sunt de ajuns cele două boxe de 5 W fiecare. Când vine vorba de sunet, alegeți claritatea și nu puterea. Dacă vă doriți un televizor puternic, alegeți un sistem audio extern cu bass sau un sistem home cinema.

Ținând cont de prețul unor periferice, parcă mai bine optezi pentru un televizor mai puternic care are mai multe tehnologii incorporate. Are un număr mare de porturi și nu cred că veți folosi cele două HDMIuri (unul era de ajuns). Puteți conecta un laptop la acesta pentru a viziona filme de pe el ori un stick USB. În ambele cazuri, trebuie să aveți un cablu HDMI destul de bun.

Plusuri: calitatea imaginii, sunet clar, design subțire, redare media USB, gestionare bună a cablurilor în partea din spate.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony 32RD430 nu oferă cele mai bune caracteristici disponibile, dar consider că sunt de ajuns. Această serie oferă și variante puțin mai mari, iar în general nu sunt diferențe mari de preț. Puteți să observați ușor dacă o serie e mai bună decât alta – după numărul său (cu cât e mai mare cu atât e mai avansată).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu