≡ Meniu

Sony 32W705C, televizor smart de 80 cm

Sony 32W705C e un televizor al anului 2015 care vine să înlocuiască modelul de anul trecut. Vine cu un sistem de operare revizuit și cu un consum de curent nesemnificativ mai mic. E un model cu ecran de 80-81 centimetri care va fi ușor de montat pe perete mai ales că are o greutate inferioară modelului din anul precedent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată foarte bine, ci e ușor de folosit și are o imagine de foarte bună calitate. Imaginea e de calitate deoarece are panel cu unghiuri de calitate 178/178 grade, iar rezoluția e de 1920×1080 pixeli.

Sony 32W705C, televizor smart de 80 cm

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu o mulțime de lucruri printre care se numără ecranul de 32 inci, rezoluția Full HD, că are un sunet de calitate (are un bas mai puternic).
Pe partea de porturi se laudă cu un număr impresionant de HDMI-uri (4 la număr), porturi USB, wireless integrat și altele.
USB-ul e util întrucât pe el poți conecta un hard extern pentru a reda filme de pe el. De asemenea acesta poate fi utilizat pentru a conecta un hard pe care să înregistrezi.
Vine și cu un tuner digital care are suport pentru televiziune terestră, cablu și satelit… toate în format digital. Deci, e un tuner TV triplu.

Plusurile acestui model ar fi un aspect revizuit, softul avansat, că are un preț ok și că vine cu o fiabilitate superioară. Vine cu browser web, iar acesta e un alt avantaj, dar nu știu cât de mult îl veți folosi.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă vrei un televizor de 32 inci cu care să te uiți la posturi digitale ori cu care să urmărești filme de pe memorii externe atunci acesta ar fi perfect. Fiind smart o să poți intra și pe diferite servicii online, dar să nu vă așteptați la mare lucru. În cazul în care vrei un Sony cu Android atunci va trebui să te orientezi înspre 43W755, acesta fiind un model cu diagonală de 108 centimetri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu