≡ Meniu

Sony 32WD600, televizor Smart cu X-Reality PRO și ecran Direct LED

Televizorul Sony 32WD600 face parte din seria WD60 care e peste multe alte serii mai vechi. Spun asta pentru că are tehnologii ca: X-Reality PRO, Direct LED, Motionflow XR 200 Hz, WiFi. Chiar dacă un televizor mai mare pare mai tentant în acest buget nu va fi cu mult mai mare (cel mult 102 cm). Sincer aș prefera un televizor modest ca dimensiuni cu imagine HD și claritatea superioară. Veți vedea multe televizoare 1080p de la alte branduri cu Edge LED, care e o tehnologie inferioară celei Direct LED de la modelul de jos. Deci prețul e destul de justificat și nu toate televizoarele FullHD sau ceva mai mari sunt la fel ca și acesta.

Am ales acest brand pentru că oferă doar ce e mai nou și bun de pe piață pe televizoarele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 32WD600, televizor Smart cu X-Reality PRO și ecran Direct LED

Ecranul e de tip Direct LED cu tehnologie Motionflow XR care face imaginea mai naturală, reducând blurul. Pentru că nu e un model prea mare, poate fi folosit ca monitor pentru PC. Rezoluția nu e foarte mare dar e de ajuns pentru că detaliile sunt vizibile datorită tehnologiile enumerate mai sus. Calitatea sunetului e superioară și cred că nu e nevoie de boxe suplimentare ori de alte periferice.

Funcțiile Smart vă permit să accesați diverse informații sau conținut media de pe web, dar tot un televizor cu sistem de operare e superior. De aceea e și acea diferență de preț, care în final e justificată. Conectivitatea e foarte bună la un televizor ca acesta: două porturi HDMI, USBuri 2.0, Scart, WiFi, LAN și altele.

Plusuri: interfață Smart, refresh de 200 Hz, sunet clar, imagine plăcută și design elegant.
Minusuri: nu are Android.

Poate că ați avut sau aveți un telefon/tabletă cu Android pentru a vă face o idee despre acel sistem de operare. Unele televizoare, mai avansate, de la Sony au Android și nu văd de ce nu se introduce și pe modelele ieftine. Bineînțeles, acest aspect e valabil la toți producătorii deci nu ar fi chiar un minus. Sony 32WD600 e un model Smart ieftin de aceea funcționalitatea e limitată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu