Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 32WD757, Smart TV cu Edge LED

Sony 32WD757 e un televizor al anului 2016 dotat cu soft smart, tuner triplu și porturi de rețea (inclusiv wireless). Datorită costului mic și a facilităților oferite eu zi că acest model e perfect pentru cineva cu un buget mic, dar care vrea să savureze conținut din diverse surse (net, cablu, harduri externe, laptop etc).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat de generație nouă cu player multimedia și conexiuni de rețea.
Culoarea sa e gri și se poate observa că are un design ușor diferit față de restul modelelor de la acest producător.

Sony 32WD757, Smart TV cu Edge LED

Pe partea de specificații acest model KDL32WD757SAEP se laudă cu un ecran de 81 centimetri cu rezoluție Full HD, panel IPS și cu cele mai importante porturi.
Poate fi montat pe suport întrucât e compatibil Vesa 300×200, iar prin montarea pe perete o să vă eliberați din spațiu.
Consumul de curent e unul mic de 40W, iar acest lucru se datorează tehnologiei LED.
Are integrat tuner HD triplu, mai exact DVB C, S2 și T2. Cu ajutorul acestuia o să puteți vedea posturi TV la calitate HD. Mai trebuie să luați și un card CI+ de la furnizorul de cablu și totul e complet.
Softul e unul care vine cu Youtube, motiv pentru care o să poți vedea clipuri ori asculta muzică de pe net.

Pentru achiziția modelului de față ar fi softul smart, că arată foarte bine, imaginea de calitate superioară și că nu are un consum mare de curent.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Adevărul e că de la distanță nu mai sesizezi că e 4K și din această cauză eu zic că nu prea are rost să dați bani pe TV-uri 4K.

Dacă ești interesat de un aparat de la un brand consacrat atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Imaginea e de calitate mulțumită caracteristicii lor video cum ar fi Motionflow, precum și altora. Iar, sunetul e unul decent de 20W. Eu vă recomand să cumpărați un sistem audio pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu