≡ Meniu

Sony 40R450C, televizor elegant din gama 2015

Televizorul LED Sony 40R450C e un model ceva mai mare din seria R450 care a fost lansată anul acesta. Mai există și o serie similară care a fost lansată anul trecut dar care nu oferă ceva în plus, deci e bine să alegeți ceva mai nou. Poate că nu e Smart, dar un player Smart poate fi conectat la acesta ori un PC/laptop (oferă ceva mai multă funcționalitate).

Poate că nu oferă prea multe, dar pentru a viziona emisiunile favorite și pentru filme, acesta e mai mult decât satisfăcător. Dacă alegeți să redați filme de pe PC, calitatea e una splendidă și rata de refresh e irelevantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 40R450C, televizor elegant din gama 2015

E vorba de un LED al generației noi și are ca dotări: un player multimedia, tuner TV de tip DVB-T/C, ieșire audio de 10W, multe tehnologii audio. Pe partea de imagine are: diagonală de 102 cm, imagine 1080p, aspect lat, 100 Hz, unghiuri de vizibilitate maxime și altele. Are două HDMIuri pentru a-l putea conecta atât la consolă cât și la un player/PC. Nu recomand portul VGA deoarece limitează calitatea imaginii.

Consumul de energie e tot mai mic pentru noile modele și ține cont de dimensiunile televizorului. Accesoriile incluse nu sunt multe și e normal la un așa preț și că nu are multe tehnologii. Deci veți primi doar telecomanda clasică și nu se paote folosi orice smartphone ca telecomandă (depinde de aplicațiile disponibile, poate cu un telefon de la același brand ar merge). Caracteristicile speciale ale unui televizor non-Smart nu sunt multe: EPG, Bravia Sync, control parental și înregistrare pe HDD prin USB.

Plusuri: are control parental, player multimedia decent, aspect plăcut pe perete, două HDMIuri, imagine FullHD de 1 metru și altele.
Minusuri: nu are multe funcții speciale.

Sony 40R450 arată foarte bine dar există și o serie precedentă cu același nume și care arată cam la fel și oferă relativ aceleași caracteristici tehnice. Doar suportul și dunga argintie de jos e diferit, dar voi puteți să-l puneți pe perete ca și cel din poza de sus, iar kitul de montare trebuie luat ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu