≡ Meniu

Sony 40R550C, televizor smart cu wireless

Sony 40R550C este un televizor al anului 2015 care incorporează soft smart are diagonală de 102 centimetri și rezoluție Full HD. Conectarea sa la net se poate face fără fir întrucât are port wireless, lucru care te va ajuta să nu mai folosești cabluri inutile.
Se adresează celora interesați de un TV cu ecran de 40 inci care să poată fi utilizat la vizionarea filmelor Blu-ray, dar și pentru posturile TV la calitate HD întrucât are tuner digital dublu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu tehnologie nouă și utilă. Vei putea conecta diverse aparate la el deoarece vine cu numeroase porturi cum ar fi două HDMI-uri, port USB

Sony 40R550C, televizor smart cu wireless

Pe partea de caracteristici acest televizor vine cu un ecran de 102 centimetri (cu aproximație), cu un panel de calitate (oferă unghiuri de vizibilitate 178/178 grade) și cu refresh soft de 100 Hz.
Poți conecta la el un laptop deoarece are port HDMI, iar conectarea ai realiza-o pentru a vedea filme de pe laptop. Te asigur să se vor vedea mult mai bine decât pe ecranul unui monitor, dar va trebui să ai un sistem de operare nou (recomandat e Windows 8.1), iar la televizor pe partea de HDMI trebuie selectat PC, dacă nu setează el automat.
Producătorul se laudă cu un sunet de calitate deoarece sunetul vine cu Bass Reflex, dar la puterea limitată a boxelor (2x5W) chiar nu putem spune că sunetul va fi foarte clar.

Lucrurile care-mi plac la acest televizor sunt diagonala mare, că nu are un preț exagerat, calitatea imaginii și fiabilitatea.
Din păcate nu aș putea spune că excelează pe partea de Smart TV, această caracteristică fiind mai mult de formă.

De final putem spune despre acest model că e unul foarte bun din toate punctele de vedere, mai ales dacă vrei un televizor simplu și ușor de folosit. Ar fi recomandarea mea în cazul în care te interesează ceva pentru părinții tăi ori strict pentru filme.
Nu se poate compara cu modele care au browser avansat ori suport pentru aplicații, dar vine cu lucruri esențiale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu