≡ Meniu

Sony 40RD450, model FullHD cu 200 Hz și X-Reality PRO

Televizorul Sony 40RD450 e ceva mai mic decât multe televizoare dar la un așa preț au consider că e o alegere bună. Spun asta deoarece are tehnologie Direct LED, refresh bun (200 Hz), X-Reality PRO, sunet clar. Toate acestea pentru o experiență mai plăcută în sufragerie sau oriunde doriți să-l puneți. Pentru cei cu un buget mai mic dar care își doresc același televizor, se poate alege varianta de 80 cm care are imagine HD. În rest, nu există alte diferențe deoarece e vorba de aceeași serie. Putea fi puțin mai ieftin dar nu e ca oricare alt model de 40 de inci.

Nu aș opta pentru un alt brand deoarece oferă caracteristici tehnice bune dar nu și tehnologii noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 40RD450, model FullHD cu 200 Hz și X-Reality PRO

Imaginea acestui televizor e una destul de mare și detaliată. Caracteristicile tehnice sunt bune dar nu întotdeauna acestea sunt cele mai importante aspecte, trebuie luate în considerare și tehnologiile care pot fi la sunet și imagine. Am pus poza de sus pentru a vă face o idee și pot spune că arată ca oricare alt televizor performant, doar stativul poate avea o altă formă. Noile televizoare au rama îngustă astfel că nu prea le puteți deosebi unele de altele.

Conectorii acestui televizor sunt: slot CI, HDMI, USB 2.0, Scart, port căști etc. Poate fi pus pe perete dar eu l-aș pune pe masa TV deoarece se pot gestiona destul de bine cablurile din spate (pe puneți peste stativul din spate). Oricum, nu veți folosi prea multe cabluri deoarece are player integrat (cablul TV și HDMI), iar dacă era de tip Smart, ar fi avut WiFi integrat (conectare wireless la un router pentru a avea acces la internet).

Plusuri: are calitatea video superioară, sunet clar, design elegant, porturi suficiente, fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Sony 40RD450 nu e un model Smart dar și dacă ar fi fost, nu ar fi avut cine știe ce interfață. Doar cele cu Android oferă mai multă funcționalitatea, browser web și aplicații. Un televizor ca acesta poate înlocui orice model mai vechi și nu trebuie să fie Smart pentru a vă bucura de calitatea filmelor 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu