≡ Meniu

Sony 40W705C, televizor smart de 102cm cu tuner digital

Sony 40W705C este un televizor al anului 2015 care vine dotat cu soft smart, ecran cu diagonală 102cm și tuner digital triplu. Software-ul e unul avansat, dar evident că nu poate concura cu Android care îl găsim în Sony 43W755.
Aparatul acesta se adresează celora interesați de o soluție care să poată fi utilizată pentru vizionarea filmelor Blu-ray și pentru posturi TV la calitate HD.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin calitate și ușurință în utilizare.

Sony 40W705C, televizor smart de 102cm cu tuner digital

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu cu ecranul mare de puțin peste un metru, că are rezoluția 1920×1080 pixeli, tunerul digital triplu și refresh-ul soft de 200 Hz. Nu trebuie să vă faceți mari speranțe legate de softul smart deoarece e mai anemic. E un soft care îți oferă funcții de bază cum ar fi browser web și acces la diferite servicii.
Chiar dacă ecranul e unul de 102 centimetri, acest televizor nu e unul care să consume prea mult curent deoarece are o putere consumată de 44W.
Porturi utile care sunt incorporate în acest model sunt HDMI (patru la număr), două USB-uri și wi-fi integrat.
Poți vedea posturi digitale cu ajutorul acestui televizor întrucât are tuner digital triplu. O să îți poată fi de folos doar partea DVB-C și DVB T2 (s-ar părea că și în Româna va fi implementat acest standard).

Plusurile unui astfel de model ar fi ecranul clar (asta trebuie mulțumit panelului cu unghiuri de vizibilitate ok, rezoluției mari și diagonalei generoase), că vine cu multe porturi și că nu consumă mult curent. Evident că aș putea preciza ca avantaj faptul că are Wi-Fi, însă în ziua de azi toate televizoarele Smart au așa ceva.
Contra ar fi că nu are un soft avansat și că nu are rezoluție 4K.

În rest pot spune că acest model e unul foarte bun în cazul în care te interesează ceva cu ecran mare cu care să poți vedea filme la calitate Full HD. Sunetul e calitativ, însă ți-aș recomanda și un sistem audio pentru un sunet mai de calitate. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu