≡ Meniu

Sony 40WD650, Bravia de 102 cm

Sony 40WD650 e un televizor apărut pe piață la începutul lui 2016 care e dotat cu soft smart, conexiuni de rețea și rezoluție 1920×1080 pixeli. Din păcate nu e 3D și nici nu are rezoluție 4K, dar asta nu-i o problemă prea mare.
Un aparat precum acesta se adresează celora interesați să vadă meciuri și filme Blu-ray la calitate maximă, iar în acest sens vă va ajuta și panelul IPS de calitate superioară.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care poate fi utilizat pe post de monitor și care vine cu facilități care permite vizionarea de conținut din diferite medii. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest aparat și cred că vezi are un aspect premium.

Sony 40WD650, Bravia de 102 cm

Pe partea de specificații modelul de față vine cu o diagonală de 102 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli și tuner digital dublu.
Consumul de curent e unul mic de 48W, iar datorită acestui lucru primim un aparat care ne ajută ca la sfârșit de lună să plătim o factură mai mică la electricitate.
Vine cu mai multe porturi, printre acestea numărându-se două HDMI-uri, LAN, două USB-uri și altele. Portul wireless e unul prezent, iar prin intermediul acestuia e cel mai ușor să conectați aparatul la net.
Softul e unul avansat care facilitează vizionarea de conținut de pe Internet de pe Youtube, Netflix și altele.
Dacă ecranul de 40 inci vi se pare unul mare atunci trebuie știut că puteți monta aparatul pe un suport așa încât să eliberați spațiu.

Pentru achiziția acestui televizor ar fi că nu costă prea mult, posibilitatea extinderii sale cu diferite facilități și aparate externe (player multimedia cu Blu-ray, home cinema etc).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K. Această rezoluție nu e una neaparat necesară deoarece vezi filme la calitate ok și la calitate Full HD.

Cu un astfel de televizor mai mult ca sigur că o să vă impresionați prietenii întrucât are un design plăcut și un soft foarte atractiv ca aspect.
Cei de la Sony au implementat Android la televizoarele lor mai scumpe, dar nu pot să confirm că acesta are acest OS.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu