≡ Meniu

Sony 43W755C, model Bravia KDL-43W755C

Sony 43W755C e un televizor care nu doar arată bine, ci vine cu sistem de operare Android, rezoluție Full HD, tuner digital dublu și multe porturi (cel wi-fi e integrat). Se adresează în principal celora interesați de un aparat cu care să-și facă un home cinema și cu care să se bucure de divertisment de calitate.

Nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar costă puțin, dar arată și bine. În Cazul în care dorești un model cu diagonală mai mare atunci te poți orienta înspre modelul 50W755C care are 126 centimetri.

Sony 43W755C, model Bravia KDL-43W755C

Modelul KDL-43W755C e un Bravia care are o diagonală aproximativă de 108 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli și un hardware ok. Deoarece are 4 porturi HDMI poți conecta orice aparat la el fără probleme, eu recomandând să instalezi un home cinema ori ceva de genul acesta pentru a beneficia de un sunet mai bun.
Comparativ cu alte modele acesta are un Motionflow XR 800 Hz, lucru care înseamnă în principal că imaginile vor fi mai calitative în sensul că acest Motionflow îmbunătățește calitatea imaginii cu un soft.
Pentru conectarea aparatului la net vă puteți folosi de portul wireless, dar numai dacă aveți și un router cu suport wireless.
Chiar dacă are o diagonală impresionantă, consumul de curent nu-i deloc mare, fiind de 55W. E important să alegem aparate cu consum mic întrucât curentul e tot mai scump.
În cazul în care doriți să-l montați pe un perete trebuie știut că e compatibil Vesa, iar suporturi găsiți aici.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine cu Android, disponibilitatea mai multor porturi, că are un tuner digital (așa încât să poți vedea posturi HD) și că ecranul are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K, dar utilitatea ei e cam vagă.

Deci, dacă te interesează un aparat TV care să poată fi utilizat pentru jocuri, filme ori alt fel de divertisment atunci eu îți recomand acest model.
Din clipul de alături puteți vedea cum se prezintă sistemul de operare pe un TV al celor de la Sony.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu