≡ Meniu

Sony 43W756C, televizor inteligent cu Android

Probabil că cele mai promițătoare televizoare ale anului 2015 sunt cele de la Sony întrucât vin cu Android. Un astfel de televizor e Sony 43W756C, iar diagonala acestuia e de 43 inci (în centimetri e aproape 108 cm). Alte lucruri interesante ar fi rezoluția de 1920×1080 pixeli, tunerul TV triplu și unghiurile de vizibilitate excelente 178/178 grade.

43W756 are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă ne uităm atent la el atunci observăm că e neobișnuit de mic pentru un televizor cu Android. Anul trecut cei de la Philips au lansat câteva modele cu acest OS, iar prețurile erau undeva pe la 6000-9000 de lei. Cei de la Sony au reușit să ne ofere un preț bun (zic eu) prin faptul că nu au implementat caracteristici precum 4K, 3D etc. Multă lume nu se uită la filme 3D și neimplementând așa ceva avem un cost mult inferior al TV-ului. Dacă te interesează ceva cu suport 3D atunci îți recomand modelul 43W808.

Sony 43W756C, televizor inteligent cu Android

Ecranul televizorului are o diagonală unică de 43 inci (zic unică deoarece nu știu ca alți producători să facă televizoare cu ecrane de 43), acest lucru fiind caracteristic Sony deoarece pe vremea când făceau laptopuri cele de 15 inci aveau diagonala de 15,5 pe când ceilalți producători aveau modele de 15,6. Claritatea ecranului e dată de faptul că are rezoluție optimă 1920×1080 pixeli, panel IPS și caracteristica Motionflow XR 800Hz (un fel de refresh soft).
Sunetul e și el unul clar deoarece are două difuzoare de 10W fiecare, dar să nu vă alteptați de la mare lucru având în vedere că are ecran plat și că-i foarte subțire.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model ar fi ecranul clar, că vine cu soft avansat (cel mai avansat de pe piață), raportul bun dintre preț și calitate, că are wi-fi integrat și că vine cu tuner digital triplu.
Contra achiziției ar fi că producătorul nu furnizează mai multe detalii legat de hardware și software (aș fi fost interesat de versiunea de Android,dacă procesorul e unul quad și de memoria internă).

Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă sistemul Android pe un TV de la brandul de față. Poți vedea că e mult avansat cu ce suntem obișnuiți de la LG ori Samsung.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • darie florin

    salut am achizitionat sony 43w765 am descarcat unele jocuri si e destul de greu din telecomanda. mai ales pt cel mic de 8 ani, exista ceva controller care sa fie compatibil cu acest tv ? am fost pe la flanco si altex si nu mi au oferit decat o tastatura. poate imi dai vreo idee. multumesc!

Lasă un comentariu