≡ Meniu

Sony 43W807C, TV Full HD cu Android și suport 3D

Modelul Sony 43W807C (e o generație mai nouă de 43W807) se adresează celora care vor un televizor de generație nouă, dar care să aibă doar dotări utile cum ar fi ecran Full HD, sistem de operare Android și un ecran cu diagonală mare. NU e un dezavantaj lipsa rezoluției 4K deoarece nu prea sunt filme la această calitate.
Suportul 3D nu e un moft deoarece multe filme se văd mult mai bine la calitate 3D.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrată doar tehnologie utilă. Din imaginea de alături se poate vedea designul aparatului, mai exact că e vorba de unul conservator, adică arată precum restul televizoarelor de la acest brand.

Sony 43W807C, TV Full HD cu Android și suport 3D

Ecranul de 108 centimetri e unul cu panel foarte bn care are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade și rezoluție 1920×1080 pixeli.
Puteți viziona chiar și posturi TV la calitate HD deoarece are tuner digital triplu de tip DVB T2/C/S2.
Stă excelent pe partea de conectică deoarece are wireless integrat, 4 HDMI-uri, 3 USB-uri și slot CI+.
Sistemul Android e așa de avansat încât suportă aplicații și jocuri, iar în acest fel îi puteți extinde funcționalitatea. De exemplu o să aveți acces la Youtube și Netflix. Iar, browser-ul avansat o să vă ofere posibilitatea să navigați pe orice site doriți și chiar să faceți cumpărături.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, diagonala mare, softul avansat, consumul redus de curent (55W), multitudinea de porturi și playerul integrat care e destul de avansat (poate reda o mulțime de tipuri de fișiere de pe memorii USB sau harduri externe).
Contra nu ar fi vreun lucru. Lipsa rezoluției UHD nu e un minus deoarece nu sunt prea filme la această calitate.

Un astfel de televizor se adresează celora care vor ceva de calitate. Știm cu toții că Sony e sinonim cu calitatea și am cunoștințe care au în casă doar aparatură Sony fără a regreta acest lucru.
Alături am pus și o prezentare a produsului. Știu că nu se înțelege nimic, dar scopul e să vedeți cum arată și funcțiile importante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu