≡ Meniu

Sony 43W808, TV cu Android și 3D

Sony 43W808 e varianta cu 3D a lui 43W756 și de aceea are un cost ușor mai mare decât al modelul menționat. Vizual arată precum modelele din seria W756, iar caracteristici care poate că te interesează sunt softul Android, suportul 3D, tunerul digital triplu, Motionflow XR 1000Hz (un fel de refresh, dar software) și panelul de cea mai bună calitate.
Televizoarele din seria W808 sunt adresate celora cu un buget mediu care vor ceva avansat tehnologic pentru filme Blu-ray ori emisiuni TV în format HD (digital).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de calitate foarte bună. Trebuie să recunosc că toate produsele care vin de la acest brand sunt unele de calitate superioară, iar acest model nu face excepție.

Sony 43W808, TV cu Android și 3D

Pe partea de specificații modelul acesta se recomandă cu diagonala de 43 inci (transformarea aproximativă în centimetri ar fi 108), cu rezoluția de tip Full HD (1920×1080 pixeli), existența a multor porturi și softul extensibil (Android e cunoscut ca fiind un sistem extensibil cu aplicații și jocuri, iar în cazul acestui TV nu face excepții).
Poți vedea canale HD pe el întrucât vine dotat cu tuner digital triplu cu componente din generația 2. În România o să vă puteți folosi doar de componenta DVB-C.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, că vine cu multe caracteristici utile, că vine cu Android (un sistem de operare extensibil) și că oferă o imagine de calitate superioară.
Contra achiziției modelului de față ar fi că nu vine cu rezoluție 4K. Oricum, acest lucru nu e prea util în 2015 ș poate că nici în 2016 deoarece e piață nu găsim prea multe filme la această rezoluție.

De final pot spune că recomand modelul acesta celora care vor ceva de calitate de la un brand cunoscut. Vine cu multiple funcții și caracteristici utile, iar conectarea sa la Internet se poate face fără fir, deci wireless. Aceasta e o conexiune liberă, dar nu la fel de stabilă precum cea cu fir.
Alături am pus un clip Youtube pentru a vă face o părere despre cum se prezintă sistemul Android pe un astfel de televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu