≡ Meniu

Sony 43W808C, TV cu Android și rezoluție Full HD

Sony 43W808C e un televizor adresat celora interesați de un aparat care să afișeze o imagine de calitate superioară și care să aibă soft Android. Mulți producători de televizoare au anunțat pentru anul acesta televizoare cu Android, însă trebuie să constat că doar Sony și-a ținut cuvântul.
Având diagonala de 43 inci (vine circa 108 centimetri) o să-l poți folosi în camere mici, dar și mari. Pentru montarea sa pe perete poți folosi un suport de aici (400×300). Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat, iar dacă aveți nelămuriri legate de cum se prezintă meniurile atunci acest lucru poate fi observat din clipul de la final.

Nu aș putea spune că are un cost mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor în tendințe care poate fi utilizat cu mare ușurință de oricine.

Sony 43W808C, TV cu Android și rezoluție Full HD

Pe partea de specificații se laudă cu ecranul mare de 43 inci, cu rezoluția 1920×1080 pixeli (poate ați fi vrut să aibă rezoluție 4K, dar oricum pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate) și cu prezența Androidului.
Tunerul digital e unul foarte bun deoarece e unul triplu, iar asta presupune că poți vedea posturi digital de la cablu, televiziunea terestră, dar și de la satelit.
În ziua de azi e bine să alegem aparate electronice cu un consum mic de curent, iar acesta consumă 55W, ceea ce e foarte puțin pentru diagonala care o are.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, că oferă o imagine de calitate foarte bună, prezența tunerului digital triplu și posibilitatea montării pe perete.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K, dar oricum acest lucru nu e chiar așa de important deoarece nu găsești prea multe filme la această calitate.

Deci, dacă te interesează un TV cu sistem de operare avansat și extensibil atunci îți recomand acest model. Ceva similar și la fel de avansat nu vei găsi.
Alături am pus un clip din care să-ți faci o părere despre cum arată sistemul de operare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu