≡ Meniu

Sony 43WD757, televizor smart de 108cm

Sony 43WD757 e un televizor apărut pe piață în 2016 și care vine cu soft avansat pentru vizionarea de filme de pe Netflix ori alte clipuri. Dacă îți place să te uiți la diferite emisiuni de la cablu atunci îți va sări în ajutor tunerul digital triplu (are doar o intrare de antenă). Ecranul e cam mare, deci numai bune pentru dvs. iar în acest fel puteți monta pe un perete pentru a elibera din spațiul din cameră.
Modelul Sony KDL-43WD757 e un Bravia nou numai bun pentru cei în căutarea unui televizor premium care să aibă integrate multiple tehnologii utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are și are un consum redus de energie (53 W pentru un ecran de 43 inci e destul de puțin).

Sony 43WD757, televizor smart de 108cm

Modelul acesta de 108 centimetri are rezoluție Full HD, iar acest lucru îți va fi de folos în vizionarea filmelor Blu-ray, dar și a celora HD.
Softul e unul destul de avansat întrucât permite aplicații, și Netflix poate fi accesat printr-o astfel de aplicație.
Nu doar rezoluția e una perfectă, ci și unghiurile de vizibilitate deoarece acest TV e unul care are unghiuri 178/178 grade.
Mi-aș fi dorit ca softul cu care vine să fie Android, dar e bine și așa întrucât e simplu. Oricum, cei de la Sony sunt pricepuți la făcut softuri deoarece ei au făcut Playstation care e una dintre cele mai populare console de pe piață.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, că arată bine, posibilitatea montării pe un perete, că are tuner triplu și ușurința în utilizare.
Contra achiziției ar fi că acest model nu are rezoluție 4K. Acest lucru nu e un mare minus deoarece de la o anumită distanță nu mai vedem diferența.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să nu coste prea mult atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din păcate în momentul de față nu există un clip cu acest televizor, dar dacă o să apară un video review atunci am să postez așa ceva alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu