≡ Meniu

Sony 43X8309C, televizor 4K cu sistem de operare Android

Televizoarele 4K sunt la modă și vi le recomand deoarece claritatea imaginii e una superioară, Sony 43X8309C e o variantă destul de mare. Din numele său reiese faptul că are o imagine de 108 cm (43 inci) dar și numele seriei. Există variante mai mari dar și mai mici pentru cei care au nevoie de un televizor cu anumite dimensiuni. Arată destul de bine și poate fi pus chiar și pe perete dacă nu vă place suportul său. Pentru montare pe perete un kit de instalare e necesar și care nu e prea scump (dacă e să luăm în considerare prețul televizorului).

Alternative sunt televizoarele clasice sau chiar cele cu performanțe mai mari, adică țin de bugetul alocat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 43X8309C, televizor 4K cu sistem de operare Android

E un LED al noii generații și care nu e chiar simplu, e un Smart TV cu Android. Sistemul audio e unul Nicam/A2 cu ieșire de 20W și o mulțime de tehnologii. Claritatea nu e dată doar de rezoluția imaginii ci și de rata de refresh – 1000Hz. Unii producători preferă să ascundă această caracteristică. Are destul de multe porturi dar și tehnologie wireless dacă vreți să vă conectați fără fir la internet. Caracteristicile speciale sunt următoarele: control parental, browser web, oglindire ecran, bluetooth, MHL și altele. Androidul e un plus deoarece mi se pare destul de avansat și interfața e prietenoasă.

Poate că nu e cel mai ieftin televizor de 108 cm, dar oferă multe dotări utile și care nu sunt prezente pe orice televizor. Poate fi pus pe o măsuță iar stabilitatea sa e destul de bună (datorită suportului).

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, arată foarte bine, calitatea imaginii dar și a sunetului.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Sony 43X8309 e o alegere mai scumpă pentru că e vorba de generația nouă dar care nu e la fel de accesibilă ca cea anterioară. Mi se pare normal să nu fie așa deoarece oferă tehnologii mai noi dar și caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare. Clipul de jos poate fi util celor care nu au mai avut un televizor Smart, dar există și alte clipuri utile cu televizoare inteligente cu Android de la acest producător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu