Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 43XD8077, TV de 108cm cu Android, 4K și HDR

Sony 43XD8077 e un model Bravia cu o diagonală de 108 centimetri și cu sistem de operare Android. Cireașa de pe tort e rezoluția 4K care permite vizionarea filmelor la cea mai bună calitate disponibilă în momentul de față.
Se adresează celora cu un buget mic, dar care vor un TV de fițe cu care să-și impresioneze cunoștințele. Cu un astfel de model evident că intri în clubul select al deținătorilor de Bravia.

Modelul KD-49XD8077 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat tehnologic deoarece are sunet DTS, panel foarte clar, tuner digital triplu și multe lucruri întâlnite acum 2-3 ani la TV-urile ce treceau de 7000 lei. Pentru economisirea de spațiu în cameră recomand să-l puneți pe un suport TV (10.0×20.0 cm; LxÎ cm).

Sony 43XD8077, TV de 108cm cu Android, 4K și HDR

Modelul acesta poate fi conectat la net, iar în acest fel puteți savura conținut de înaltă calitate de pe Netflix ori Youtube. Evident că Android oferă posibilitatea utilizării unui browser și a aplicațiilor.
Ca porturi aș aminti HDMI (patru la număr), USB (3 la număr; utile pentru conectarea unui hard extern precum și a altor dispozitive (tastatura wireless se poate conecta la bluetooth-ul care-i integrat 😉 ) și cele de rețea. Din păcate are doar o intrare de antenă, dar eu zic că e suficient.
E un aparat pregătit pentru viitor deoarece are suport HDR, dar și filmările trebuie să fie filmate cu aparate compatibile.

Pro acest Bravia de 43 inci ar fi diagonala mare, costul de achiziție mic, sistemul de operare avansat (și extensibil), că e un produs premium, fiabilitatea ridicată (există posibilitatea extinderii garanției; eu recomand să o extindeți cu minim 1 an în cazul în care vă luați aparatul acesta pentru mai mulți ani), meniurile simple și că are multe porturi.
Contra nu ar fi vreun motiv… totul e perfectibil.

Deci, dacă vreți un aparat la care să poți savura conținut de generație nouă (filme FHD și UHD de pe net, posturi TV la calitate HD) și cu care să poți naviga pe site-urile preferate atunci acest model vi-l recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu