Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 43XD8088, televizor HDR cu rezoluție UHD

Sony 43XD8088 e un televizor modern cu rezoluție 4K și detalii HDR (pentru conținutul filmat cu o cameră HDR). E un aparat de 43 inci cu Android, iar acest lucru înseamnă că vine cu suport pentru mii de aplicații și jocuri.
Nu e un aparat cu ecran curbat, dar are unghiuri de vizibilitate de 178/178 grade care sunt aproape de perfecțiune.
Se adresează celora care au un buget modic pentru achiziția unui nou televizor și nu vor să facă rabat de la tehnologie de ultimă generație.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are integrate porturi de rețea și softul de la Google adică Android.
Se poate vedea cum arată din imaginea de alături, și dacă aveți dubii legate de culoare atunci trebuie știut că e negru. Dacă ecranul ți se pare cam mic atunci există modelul 49XD8088 care are o diagonală mai mare.

Sony 43XD8088, televizor HDR cu rezoluție UHD

Ecranul acestui aparat e unul de 108 centimetri, iar asta ne ajută foarte mult la vizionarea de conținut Full HD și 4K. Deci, vă puteți lua abonament de top la Netflix.
La acest TV se pot conecta o mulțime de aparate întrucât are 4 HDMI-uri și 3 USB-uri. Poate fi utilizat pe post de monitor, iar în acest sens va fi utilizat unul din porturile HDMI.
Tunerul digital e unul triplu, dar aparatul are doar o intrare de antenă. Oricum, nu știu cât de mult vă afectează acest lucru întrucât poate că vă uitați doar la posturile de la cablu.
Playerul integrat e unul avansat deoarece poate reda o mulțime de tipuri de fișiere audio video.

Există mai multe motive pentru care te-ar interesa acest aparat, iar printre acestea se numără costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, prezența Android, tunerul triplu, unghiurile de vizualizare bune și că are conexiuni de rețea.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vrei un televizor de la un brand recunoscut ca fiind în top. Se știe că modelele Bravia sunt de top și din această cauză clienții preferă Sony.
Foarte interesant e faptul că are Auto Mute atunci când televizorul nu primește semnal, și în acest fel o să fiți scutiți de bâzâitul enervant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu