Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 43XD8305, televizor cu suport 4K și HDR

Sony 43XD8305 e un televizor al anului 2016 care vine cu diagonală de 108 centimetri și rezoluție 4K. Pe unele site-uri o să-l găsiți sub denumirea de KD-43XD8305, fiind același model.
Este un model dotat cu cele mai noi tehnologii cum ar fi HDR, Android și cu tuner digital triplu cu DVB-T2.
Se adresează celora interesați de un aparat cu diagonală de 108 centimetri care să arate bine și să afișeze conținut chiar și de pe stream.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul extensibil cu diverse aplicații din Google Play Store.

Sony 43XD8305, televizor cu suport 4K și HDR

Modelul de față e unul perfect pentru vizionarea Netflix, fiind unul recomandat de cei de la Netflix.
Diagonala ecranului e una de 108 centimetri, iar alături de rezoluția 3840×2160 pixeli vei vedea că afișează niște imagini de calitate foarte bună. Și, dacă vreți ceva cu ecran mai mare atunci vă recomand 49XD8305 care are diagonală de 123 cm.
Tunerul integrat e unul triplu cu suport pentru televiziune digitală terestră generația 2, adică DVB-T2.
Wireless-ul e unul integrat în acest aparat și va facilita conectarea la net fără vreun cablu cu condiția să aveți router wireless precum Asus RT-N18U.
Pe partea de conectică are foarte multe porturi care te ajută să conectezi diverse aparate la el. De exemplu, are 4 HDMI-uri și 3 USB-uri așa încât să poți conecta orice.
Vine cu multe tehnologii integrate printre care aș aminti Motionflow XR care are rolul de a afișa imagini cursive.
Sunetul e unul ok, dar recomand un home cinema ori soundbar precum Samsung HW-K450.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e un televizor Bravia de top, softul avansat, costul de achiziție nu prea mare (până la urmă Sony e Sony și nu putem compara brandul acesta cu diverse noname-uri), unghiurile de vizibilitate bune (178/178 grade precum la un panel IPS).

Deci, dacă vrei un televizor de top care să îl poți utiliza pentru divertisment din diverse surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face o opinie despre cum arată am pus alături un clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu