Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 43XE8005, televizor 4K HDR de 109 cm

Televizorul Sony 43XE8005 face parte dintr-o generație nouă de televizoare de la acest brand și care va impresiona prin calitate și performanțe. Sincer, nu găsesc un motiv pentru a nu-l alege, dar depinde de preferințele fiecăruia sau brandul preferat. Nu aș putea spune că e destul de accesibil, dar are un preț corect pentru că are un număr mare de tehnologii și caracteristici speciale. Arată destul de bine iar dacă nu aveți o comodă, atunci acesta poate fi pus pe perete (cu un kit de montare care nu costă mult).

Multe televizoare de pe piață sunt atractive și nu cred că mai există variante FullHD de 100+cm de la Sony. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 43XE8005, televizor 4K HDR de 109 cm

Televizoarele au avansat destul de multe în ultimul an și se pare că și restul gadgeturilor au aceeași tendință. Fiind un model Smart, are sistem de operare Android 6.0 iar alte branduri au optat pentru alte sisteme de operare (Tizen, Firefox, WebOS). La acesta puteți pune un soundbar sau chiar un sistem audio clasic, iar conținutul media poate fi redat de pe un stick USB sau conectați un laptop/desktop la acesta. Bineînțeles, mai există și aplicații cu care puteți accesa diverse servicii sau site-uri. Pentru navigare web vă recomand browserul web care e standard.

Orice televizor performant Smart vine cu o conectivitate foarte bună, astfel că nu duce lipsă de nimic. Observ un număr foarte mare de caracteristici speciale iar o mare parte dintre ele se datorează Androidului. Dacă vreți să luați ulterior un kit de montare VESA pentru acesta, e nevoie unul de tip 100 cu 200.

Plusuri: arată foarte bine, Chromecast integrat, Miracast, calitate video superioară (depinde și de conținutul ales), control parental, aplicațiile oferite și interfața prietenoasă.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony 43XE8005 nu e pentru oricine, deoarece nu oricine ar fi dispus să-și cumpere un astfel de televizor. Prezentarea de mai jos e cu un model al generației precedente, deci aveți un motiv în plus să-l alegeți pe cel de sus dacă v-a plăcut generația 2016. Orice televizor mai nou vine cu ceva în plus și calitatea sunetului e satisfăcătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu