Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 43XE8077, model smart cu Android 6

Un Bravia foarte interesant e Sony 43XE8077 întrucât vine cu toate tehnologiile importante ale zilelor noastre. Printre acestea se numără ecran 4K, sistem de operare Android, HDR, tuner digital și muuulte altele.
Un astfel de televizor din gama XE80 a anului 2017 se adresează celora interesați în a viziona conținut din orice sursă la calitate maximă.

Modelul 43XE8077 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și rulează orice la calitate maximă. Din punct de vedere vizual nu diferă foarte mult de designul televizoarelor anului trecut ori al lui 43XE8005. O să ziceți ceva de genul… bine boss, dar care-i diferența dintre seriile XE8005 și XE8077? La prima vedere singura diferență e de culoare în sensul că prima e neagră, iar cealaltă e gri. Mai sunt și câteva diferențe de caracteristici cum ar fi Motionflow XR 400Hz la 8077 și Motionflow XR 200Hz la 8005…

Sony 43XE8077, model smart cu Android 6

Avantaje

Ecranul e unul superb de tip trilluminos, iar panelul e IPS așa încât să avem unghiuri de vizualizare perfecte. Evident că puteți folosi televizorul 43XE8077 pentru filme de pe calculator, mai exact să-l folosiți pe post de monitor.
Dacă sunteți un fan al emisiunilor TV atunci o să vă ajute tunerul HD triplu, dar s-ar putea să mai aveți nevoie și de un card CI+ care poate fi luat de la furnizorul de cablu și introdus în slotul corespunzător.
Vizual se prezintă bine, iar dacă nu vă place stativul atunci poate fi luat jos pentru ca TV-ul să fie montat pe un perete prin intermediul unui suport TV 100×200.
Nu stă rău nici pe partea de eficiență energetică deoarece consumul standard e de 70W, deci destul de mic.

Dezavantaje

Nu are cel mai nou Android, adică 7.0. Acest lucru e așa deoarece s-ar putea să fi ales un model stabil și sigur, iar 7.0 e încă nou.

Concluzie

Pentru cei interesați de un model care să nu coste cât o mașină și care să aibă integrate cele mai noi tehnologii recomand acest 43XE8077 de la Sony.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu