≡ Meniu

Sony 48R550C, televizor Smart cu design modern

Sony 48R550C pare că dorește să înlocuiască seria precedentă care are același nume – R550. Aceasta oferă un design diferit, ceva mai multe tehnologii și altele. Nu are sens să alegeți un televizor mai vechi deoarece e depășit iar prețurile nu sunt cu mult mai diferite. Nu e vorba de o serie foarte performantă, de aceea funcțiile Smart sunt limitate iar interfața nu oferă prea multe. E și normal, deoarece televizoarele scumpe trebuie să ofere ceva superior.

Alternativele sunt modelele ceva mai ieftine și care pot costa mai puțin, iar voi puteți lua în calcul și un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 48R550C, televizor Smart cu design modern

Ca și caracteristici tehnice are următoarele: iluminare LED, sistem audio tehnologii avansate și altele. E un televizor cu diagonală de 121 cm și funcții Smart. Spre deosebire de un televizor simplu, acesta oferă mult mai multe dotări. Sistemul audio mi se pare satisfăcător deoarece are o ieșire audio de 10 W.

Pe partea de imagine, rezoluția de 1920 cu 1080 pixeli mi se pare foarte bună deoarece oferă un plus de detalii și detaliile sunt vizibile din diverse unghiuri (unghiurile de vizibilitate sunt). Dacă vă interesează mai multe caracteristici de imagine: aspect 16 pe 9, rată de refresh de 100 Hz, imagine de 48 inci etc. Playerul integrat are interfață USB și poate fi folosit pentru redare media. Funcționalitatea e mai mare la variantele cu media player extern.

Pe partea de comunicații are tehnologie wireless și port LAN. Unele televizoare nu au decât WiFi Ready, adică e nevoie de adaptor wireless, dar nu vă oprește nimeni să folosiți un cablu LAN pentru a vă conecta la internet. Oricum, televizorul nu are nevoie de o viteză de transfer mare, deci vă recomand un router.

Porturile sale sunt următoarele: Scart, două HDMIuri, două USBuri, slot CI+ etc. Caracteristicile speciale sunt următoarele: EPG, BRAVIA Sync, control parental, înregistrare pe HDD prin USB (poate fi folosit și un stick USB), oglindirea ecranului și DLNA.

Plusuri: are caracteristici speciale, două HDMI-uri, wireless, 100 Hz, design elegant etc.
Minusuri: nu are multe funcții speciale.

Sony 48R550 are un preț puțin piperat dar cu timpul se mai ieftinește deoarece e vorba de gama 2015. Arată foarte bine pe perete, dar kitul de montare nu e.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu