≡ Meniu

Sony 48W705C, televizor smart de 121 centimetri

Sony 48W705C e un televizor din anul 2015 care are ecran de 121 centimetri cu rezoluție 1920×1080 pixeli și soft smart. Poate că v-ați fi așteptat să vină cu Android precum modelul Sony 43W808, însă nu are așa ceva. Nu veți avea nevoie de un sistem de operare prea avansat în cazul în care plănuiți să utilizați televizorul doar pentru filme și posturi TV în format digital.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci va furniza o imagine de calitate foarte bună.

Sony 48W705C, televizor smart de 121 centimetri

Ecranul televizorului are o diagonală de 121 centimetri, iar rezoluția lui e de 1920×1080 pixeli pentru a vedea filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu. Pentru a viziona posturi TV la calitate HD ai nevoie de un tuner TV de calitate, iar acest Sony vine cu așa ceva, mai exact cu tuner TV triplu.
Ecranul are niște unghiuri de vizibilitate excelente, mai exact 178/178 grade, lucru care e caracteristic unui televizor cu panel IPS. Imaginea e foarte cursivă, în ciuda unui astfel de panou, iar acest lucru e datorat faptului că are refresh soft de 200Hz.
Legat de partea Smart TV trebuie precizat că una mai simplă, fără prea multe opțiuni, dar ai acces la browser și aplicații simple.
Playerul e unul foarte bun, putând reda o mulțime de tipuri de fișiere de pe memorii externe. Evident că nu se poate compara cu un player dedicat cu Android, dar tot e bun.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că are tuner digital dintr-o generație nouă, disponibilitatea mai multor porturi și consumul nu prea mare de curent.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K. Un alt minus ar fi lipsa unui sunet mai de calitate, dar acest lucru e caracteristic televizoarelor plate și subțiri.

De final pot spune că acest televizor e numai bun pentru cei interesați de ceva calitativ care să arate bine și să ofere o imagine de calitate.
Evident că e foarte subțire, iar dacă vreți să îl puneți pe perete atunci acest lucru va fi posibil. Pus pe perete va arată foarte mult cu un tablou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu