≡ Meniu

Sony 48WD650, TV de 48 inci cu rezoluție Full HD și soft smart

Sony 48WD650 e unul dintre televizoarele Bravia cu un raport excelent între preț și calitate. E un model al anului 2016 care se evidențiază prin calitatea imaginii, posibilitatea savurării conținutului din multiple surse și softul avansat (e vorba despre un televizor smart).
Se adresează celora interesați de un televizor care să arate bine pe perete și care să ofere o imagine de calitate superioară.

Pe partea de cost pot spune că acest model nu costă deloc mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e premium. Alături am pus o imagine pentru a vedea cum arată modelul acesta din seria WD650, iar dacă vrei ceva cu o diagonală mai mică atunci ai la dispoziție 40WD650.

Sony 48WD650, TV de 48 inci cu rezoluție Full HD și soft smart

Caracteristicile sunt unele de top, mai exact vorbim despre un televizor care are o diagonală de 121 centimetri și rezoluție 1920×1080 pixeli. Panoul e unul de calitate deoarece oferă unghiuri de vizibilitate maximă întrucât e unul IPS. Un alt avantaj al panelului IPS ar fi faptul că oferă niște culori foarte bune.
Pentru conectarea la net are porturi cum ar fi LAN și wi-fi. Prin intermediul conectării la Internet avem la dispoziție o paletă largă de servicii (Youtube, Netflix etc).
Partea smart e una avansată întrucât vine cu diferite aplicații, dar sunt sigur că o să cumpărați acest televizor datorită imaginii de calitate în filme Blu-ray și emisiuni calitate HD (are tuner digital dublu).

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că nu costă prea mult, consumul redus de curent, mulțimea de dotări care e incorporată și imaginea de calitate superioară.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem de operare Android.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să te ajute la vizionarea de posturi TV de calitate ori la filme de pe playere Blu-ray atunci acest aparat ar fi recomandarea mea.
Sony a fost și va fi mereu un brand cunoscut în special pentru aparatura audio video de calitate. Am cunoștințe care au prin casă doar aparatură Sony deoarece respectă acest brand și știu cum e să ai un produs de lux.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu