≡ Meniu

Sony 49WD757, televizor de 123 centimetri cu rezoluție FHD

Sony 49WD757 e un televizor de 123 centimetri cu rezoluție Full HD și soft smart. E un soft ok cu un număr decent de aplicații precum la televizoarele cu Android (se plângea cineva că numărul de aplicații e mai redus decât la televizoarele Sony cu Android, dar e bine că le are cele mai importante: Netflix, Youtube și altele compatibile Opera TV Store).
Modelul acesta este unul de top dotat cu ecran superior calitativ, iar dacă vrei ceva simplu te utilizat atunci ar trebuie să mergi pe mâna seriei W757. Un televizor precum acesta se adresează celora în căutarea unui aparat clasic care să poată fi utilizat de copii, bătrâni ori persoane atehnice (care nu le prea au cu tehnologia).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pa banii aceștia primim un aparat care se poate conecta la net prin wi-fi, deci nu e nevoie de cabluri, ci doar de un router wireless.

Sony 49WD757, televizor de 123 centimetri cu rezoluție FHD

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu diagonala de 49 centimetri (aproximativ 123 centimetri), cu ecranul rezoluție 1920×1080 pixeli și unghiurile de vizibilitate perfecte 178/178 grade.
Sunetul e unul ok, fiind vorba de o ieșire de 2X10W. mai trebuie menționat suportul pentru caracteristici precum DTS și Dolby.
Tunerul integrat e unul triplu de tipul DVB-T2/C/S2 și cu ajutorul acestuia se pot vedea posturi TV la calitate digitală, adică HD.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea brandului, că are tuner HD triplu și imaginea foarte clară (întrucât are rezoluție ridicată – Full HD, unghiuri de vizibilitate ok 178 etc).

Deci, dacă te interesează un televizor cu soft smart bazat pe Opera TV Store atunci acest model ar fi recomandarea mea. Imaginea e una caracteristică Bravia, adică foarte clară.
Cu ajutorul acestui aparat puteți vedea conținut din multiple surse, mai exact de pe net, de pe memorii USB ori de la cablu.
Dacă vrei neaparat ceva cu Android atunci îți recomand 49XD8077, diferențele putând fi vizibile aici. Modelul XD8077 are în plus rezoluție 4K, Android, mai multe porturi etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu