≡ Meniu

Sony 49X8005C, televizor cu Android, bluetooth și X-Reality PRO

Sony 49X8005C e doar unul dintre multe televizoare Smart ale seriei X8005c, dar acesta mi se pare cel mai potrivit ca și dimensiuni. Prefer această serie deoarece oferă un sunet clar și puternic, imagine detaliată, culori vii, procesor X1 etc. Chiar și sistemul de operare e unul destul de reușit și mi se pare cel mai inspirat pentru televizoare. Alte branduri oferă alte sisteme de operare (proprii), dar asta nu ar trebui să influențeze funcționalitatea sa. Toate televizoarele Smart oferă aplicații, acces la diverse servicii, un meniu prietenos și funcții speciale.

Totuși, există și televizoare Smart care au funcții speciale de bază și care nu prea le recomand deoarece acele funcții mi se par inutile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 49X8005C, televizor cu Android, bluetooth și X-Reality PRO

Dacă e să alegeți un televizor mai performant, optați pentru unul cu sistem audio mai avansat dar și imagine cât mai clară. Claritatea e dată nu doar de caracteristicile tehnice ci și de tehnologiile de imagine. La acesta sunt foarte bune și satisfăcătoare, motiv pentru care posesorii săi laudă această serie.

Poate că imaginea nu e suficient de mare pentru unii, dar depinde de la ce distanță îl folosiți. Cam pentru orice sufragerie e nevoie de un televizor de minim 42 de inci. Imaginea e clară și dacă alegeți doar un film 1080p, deci nu e nevoie neapărat de calitate 4K. E dotat cu player multimedia care are interfață USB dar conținutul media poate fi redat de pe internet prin intermediul aplicațiilor oferite. Nu vă oprește nimeni să folosiți un cablu video pentru a conecta un media player sau un laptop. Deci, o soluție mai ieftină și mai ușoară e să folosiți PC-ul pentru a reda filmele și nu mai pierdeți nici timp.

Plusuri: are multe porturi și tehnologii de comunicații, design modern, calitatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: nu sunt.

Sony 49X8005C e alegerea corectă chiar dacă acesta nu e brandul vostru favorit deoarece impresionează la mai toate capitolele. Seriile de televizoare sunt și elel numeroase și nu aș putea recomanda una anume deoarece nu toți avem același buget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu