≡ Meniu

Sony 49X8309, televizor 4K cu Android și Wi-Fi Integrat

Dacă te interesează unul dintre cele mai avansate televizoare ale momentului atunci îți recomand acest model Sony 49X8309 deoarece vine cu rezoluție 4K și wireless integrat. Dar, stai! Nu aceste caracteristici îl fac avansat, ci prezența sistemului de operare Android. Cu acest OS ai acces la jocuri, aplicații și multe alte facilități care nu le găsești la televizoarele concurenței.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor de 49 inci (are 123 centimetri) cu multiple facilități. În cazul în care ecranul e prea mare pentru tine atunci te poți orienta înspre modelul 43X8309 care are 43 inci (108 cm).

Sony 49X8309, televizor 4K cu Android și Wi-Fi Integrat

Pe partea de specificații acesta se laudă cu ecranul mare de 123 centimetri, cu softul ok, tunerul digital triplu, multiplele porturi și playerul integrat ok.
Aparatul chiar are exagerat de multe porturi (de exemplu 3 USB-uri și 4 HDMI-uri) care le poți folosi pentru conectarea diverselor aparate.
Ecranul e unul de foarte bună calitate deoarece e vorba despre unul cu rezoluție 4K și panel IPS. Acest panel/panou e unul care garantează unghiuri de vizibilitate excelente precum și culori realiste.
Pentru conectarea sa la net o să aveți nevoie și de un router wireless, asta dacă vreți să-l conectați fără fir.
În ziua de azi e foarte important să alegi aparatură cu consum mic de curent, iar modelul acesta consumă 84W, deci puțin.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand de încredere, aspectul plăcut, că poate fi montat pe perete (găsești aici suporturi TV la ofertă; are Vesa 300×300).
Contra achiziției nu găsesc nimic. Poate că ar fi faptul că nu are niște boxe mai bune, dar așa e la televizoarele acestea subțiri.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și cu care să beneficiezi de divertisment de calitate atunci acesta ar fi recomandarea mea. Prin divertisment înțeleg vizionare de emisiuni la calitate HD, vizionare de filme Blu-ray, filme 4K, jocuri Android și acces la servicii de streaming online.
Alături ți-a pus un clip pentru a-ți face o opinie despre aspect și ce poate sistemul. Trebuie să subliniez că în clip nu e modelul acesta, ci unul similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu