≡ Meniu

Sony 49X8309C, televizor 4K cu Android TV

Televizorul Sony 49X8309C face parte dintr-o generație nouă iar seria aceasta oferă multe dotări deosebite: Android, imagine 4K, 1000 Hz, multe porturi, tuner TV performant și altele. Designul acestui televizor e destul de reușit și se poate vedea din poza de jos sau din clipul de la final. Nu e singurul model, puteți alege cel de 108 cm dacă bugetul vostru e ceva mai limitat. Brandurile ceva mai cunoscute oferă doar ce e mai bun de pe piață iar partea software diferă (mă refer la sistemul de operare).

Alternativele sunt televizoarele mai ieftine deoarece un televizor mai scump nu poate oferi mai multe ci doar un ecran mai mare ori tehnologie 3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 49X8309C, televizor 4K cu Android TV

Imaginea 4K scoate în evidență faptul că televizorul e nou. Această caracteristică e la modă și parcă tehnologia 3D nu mai e așa atractivă. Detaliile sunt ceva mai multe, e ca și cum ați avea patru televizoare. Bineînțeles, filmul trebuie să aibă aceeași calitate și conținut media pentru el nu e prea mult.

Aceste tipuri de televizoare nu necesită sisteme audio sau playere externe (poate fi folosit un smartphone pentru redare conținutului media pe televizor, iar cablul utilizator poate fi chiar și cel de date). Conectorii acestui televizor sunt: Scart, Slot CI+, trei USBuri 2.0, HDMIuri și altele. Sunt porturile care le știți de la alte televizoare, doar că sunt ceva mai multe USBurile și HDMIurile, iar tehnologia WiFi nu trebuie să lipsească. O tehnologie wireless suplimentare cum e bluetooth, vă permite să conectați periferice wireless la acesta (sunt recomandate cele de la același brand). Dintre caracteristicile sale speciale eu amintesc: EPG, înregistrare prin USB, oglindire ecran, WiFi Direct, control parental, aplicații, browser web, bluetooth, MHL versiunea 3 și altele.

Plusuri: interfață prietenoasă, porturi destul de multe, WiFi, tuner TV performant, imagine 4K și sonorizare excelentă.
Minusuri: tehnologia 3D.

Sony 49X8309C mi se pare destul de mare – 123 cm, deci într-o sufragerie e perfect iar pentru dormitor recomand un televizor de 80 cm. Alegerea televizorului se face în funcție de cameră (dimensiunea sa), dar și în funcție de distanța de la care îl folosiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu