Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 49XD7005, televizor 4K cu AndroidTV

Televizorul Sony 49XD7005 e unul Smart și nu are orice software, ci are sistem de operare Android. Acest televizor impresionează cu imagine 4K, X-Reality Pro, contrast dinamic mare – HDR, Google Cast, Netflix, Motionflow XR, sistem audio cu S-Force Front Surround, ClearAudio+ etc. Dacă nu sunteți convinși că acesta e modelul potrivit, veți observa că nu există prea multă concurență la capitolul calitate video. Un televizor prea avansat poate costă destul de mult și cred că nu toți sunteți dispuși să dea prea mult pe un televizor.

Unele alternative sunt destul de interesante și eu nu aș recomanda o variantă mai accesibilă decât cea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 49XD7005, televizor 4K cu AndroidTV

Ecranul de 49 de inci mi se pare suficient de mare și nu trebuie să alegeți varianta de 55 de inci dacă vi se pare prea mare. Caracteristicile tehnice ale acestui model sunt foarte bune dar pentru o calitate mai bună, e nevoie și de tehnologii avansate. Consider că are un sistem audio integrat performant și nu e nevoie de unul clasic. Dacă vă interesează puterea și nu sunteți mulțumiți, atunci alegeți un soundbar deoarece ocupă puțin spațiu și puterea poate fi destul de mare.

Conectivitatea e foarte bună la un televizor Smart și chiar nu mai avem ce să reproșăm la noile generații, însă unii utilizatori caută bluetooth pentru a conecta wireless o tastatură sau alt periferic compatibil. Toate modelele au WiFi integrat pentru a vă conecta fără probleme la internet, dar e nevoie de un router wireless pentru a face aceasta.

Plusuri: arată destul de bine, ecran mare cu tehnologii avansate, calitate audio decentă și interfață prietenoasă.
Minusuri: nu sunt.

Sony 49XD7005 e varianta mai mică a acestei Serii XD70, iar cel de 55 de inci e imens și se poate observa din clipul de la final. Oricum, se potrivește în orice sufragerie, iar pentru a economisi spațiu, se poate pune pe un perete. Pentru cei interesați de un televizor mare și performant, am pus prezentarea cu varianta de 55 de inci care e la fel de bună ca și cea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu