Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 49XD8077, televizor Bravia cu Android și rezoluție 4K

Sony 49XD8077 e un televizor de 123 centimetri cu rezoluție 4K și soft smart de tipul Android. Cu un astfel de aparat poți viziona conținut din multiple surse, mai exact de la cablu, de pe net (are Netflix, Youtube etc) ori de pe memorii externe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi care e destul de mic având în vedere că are un software extensibil cu aplicații și jocuri. Culoarea e una specială, adică gri precum la aparatura premium. Se poate vedea că rama e una foarte subțire, iar dacă o să-l puneți pe perete atunci o să vedeți că arată precum un tablou.

Sony 49XD8077, televizor Bravia cu Android și rezoluție 4K

Pe partea de caracteristici se remarcă ecranul de 49 inci (123 centimetri) cu rezoluție 3840×2160 pixeli cu unghiuri de vizibilitate aproape perfecte deoarece are unghiuri 178/178 grade.
Tunerul digital e unul triplu de tipul DVB-T2/C/S2 și facilitează vizionarea posturilor TV la calitate HD, dacă aveți abonament specific.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, eu recomandând să-l conectați fără fir, dar atunci o să aveți nevoie de un router wireless.
Poate fi utilizat pe post de monitor și are porturile necesare acestui lucru. În acest fel o să puteți vedea filme de pe laptop.
Dacă vrei ceva cu ecran mai mare atunci poți merge pe varianta 55XD8588, diferențele fiind de design, dar și acestea.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, posibilitatea folosirii ca monitor, că are o imagine de calitate superioară și tunerul avansat.

Deci, dacă te interesează un televizor complet din punct de vedere al posibilităților din care poți vedea divertisment atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Sony întotdeauna a fost un brand premium, iar cu acest aparat se reconfirmă. Brandul de față a făcut dintotdeauna niște produse excepționale… pe care nu toată lumea și le permitea, dar acum televizoarele au devenit tot mai accesibile și nu trebuie să dai o avere pentru a avea un TV super.
Nu are 3D, dar acest lucru nu e util, iar din această cauză nu a mai fost implementat în televizoarele moderne.
Am pus alături și un clip pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu