Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 49XD8088, Bravia de 123 cm

Sony 49XD8088 e un Bravia al lui 2016 dotat cu rezoluție 4K și software Android. Cu ajutorul acestui televizor puteți viziona filme și emisiuni din diverse surse (cablu, laptop, Internet etc).
Se adresează celora care au un buget restrâns, dar vor un aparat în pas cu tehnologia și care să nu coste o avere.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și care are incorporate multe tehnologii utile. La finalul acestui articol am pus și un clip cu un model similar.

Sony 49XD8088, Bravia de 123 cm

Lucruri care te-ar interesa la modelul acesta ar fi diagonala de 123 centimetri, rezoluție 3840×2160 pixeli și unghiurile de vizibilitate excelente de 178/178 grade.
Pentru a vedea emisiuni la calitate HD acest model are tuner HD triplu cu tuner terestru tip DVB T2.
Softul e Android, și în acest fel are suport pentru o mulțime de jocuri și aplicații. Evident că are și browser cu care o să puteți intra pe site-urile preferate ori să faceți cumpărături.
Pe partea de conectori are 4 porturi HDMI, 3 USB-uri și wireless integrat (are și LAN pentru cei care nu au router wi-fi).
Are o intrare de antenă (RF In), iar pentru conectarea la net cel mai bine e să vă folosiți de un router wireless.
Rezoluția 3840×2160 pixeli te va ajuta să vizionezi filme 4K de pe memorii externe ori de pe Netflix (dacă ai abonament specific).

Pro achiziția modelului acesta ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, că are un soft avansat și extensibil, mulțimea de porturi și tunerul digital. Un alt atu ar fi posibilitatea montării pe perete prin intermediul unui suport Vesa, iar aici găsiți unele compatibile.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat cu care să poți să te uiți la filme ori să vizitezi site-urile preferate acest model ar fi recomandarea mea.
Alături e și un clip la un model similar. L-am pus pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată acest model.

Dacă vrei un model cu ecran mai mare ori mai mic atunci aici ai alte modele din seria XD8088.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu