≡ Meniu

Sony 49XE8005, TV smart din seria XE80

Numai ce a fost lansată la CES seria XE80 și uite că avem unul dintre primele televizoare din această serie – Sony 49XE8005. Vine cu sistem de operare Android, rezoluție 4K și multe-multe caracteristici de top.
Un televizor precum acesta nu e pentru oricine, ci pentru cei care apreciază un aparat de calitate și vor să vadă divertisment de calitate pe un ecran mare.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv de top cu o mulțime de caracteristici utile.

Sony 49XE8005, TV smart din seria XE80

Avantaje

Panelul acestui model e unul IPS care oferă unghiuri de vizualizare aproape perfecte de 178/178 grade. E unul dintre cele mai bune panel-uri de pe piață. Ecranul e unul triluminos cu rezoluție 4K (3840×2160 pixeli), iar acest lucru vă garantează o vizionare la superlativ.
Nu doar ecranul e bun, ci și sunetul deoarece acest model vine cu multe caracteristici superioare legate de sunet. Printre acestea se numără DTS, Bass și Reflex.
Softul e unul avansat, fiind vorba de Android versiunea 6. Acest lucru ne garantează că avem la dispoziție un aparat de top pe care pot fi instalate diverse aplicații (Netflix, Chrome etc).
Fiind un model al anului 2017 avem siguranța că primim cel mai nou hardware și software. Legat de faptul că are doar Android 6 și nu 7 trebuie spus că asta e probabil din cauză de stabilitate întrucât versiunea 7 a apărut de curând. Probabil că la un moment dat o să fie oferit un update.
Poți vedea posturi TV la orice calitate deoarece acest model vine cu tuner digital triplu de tipul DVB T2/C/S2. Deci, suportă și televiziunea terestră HD din România.

Dezavantaje

Unul dintre cele mai mari avantaje poate fi și slăbiciunea sa – sistemul de operare avansat. Asta pentru că dacă instalezi prea multe programe s-ar putea să-l blochezi. Oricât de puternic ar fi hardware-ul totul are o limită.

Verdict

Televizoarele Sony Bravia precum acest model 49XE8005 sunt doar pentru cei care apreciază un lucru de calitate, un lucru premium.
Alături puteți vedea un clip cu noile serii ale celora de la Sony. Și, dacă vă interesează ceva cu ecran mai mic atunci există 43XE8005.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu