Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 49XE8077, Bravia de 124cm cu Android

Un Sony din anul 2017 e acest Sony 49XE8077 cu Android 6 și rezoluție 4K. Alte lucruri cu care se evidențiază acest nou TV sunt diagonala mare de 124 centimetri, tunerul triplu, imaginea foarte clară și multitudinea de porturi.
Un model precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine și care să includă multă tehnică utilă. Nu oricine alege un televizor premium de la Sony întrucât nu oricine apreciază calitatea.

Modelul acesta din seria XE8077 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un televizor de culoare cu o ramă subțire și care poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport 200×200. Dacă livingul dvs. e mai mic atunci probabil că acest model are un ecran prea mare, iar de aceea ar fi bun și modelul 43XE8077 care are 109 cm.

Sony 49XE8077, Bravia de 124cm cu Android

Pro

Modelul 49XE8077 are o diagonală mare de 49 inci (aproximativ 124 în centimetri) cu rezoluție 3840×2160 pixeli. Acestea alături de panoul trilluminos oferă o imagine de calitate deosebită.
Sistemul cu care vine la pachet acest TV e Android versiunea 6. Este un sistem de operare foarte bun adresat celora care vor să navigheze pe net ori să se uite la filme de pe Netflix.
Consumul de curent nu e unul prea mare întrucât aparatul are un consum de 85W și se poate vedea că e mult mai mic decât cel al aparatelor din anii trecuți.
Dacă vreți să-l folosiți pe post de monitor nu vă oprește nimeni, iar acest lucru poate fi făcut prin conectarea laptopului la HDMI.

Contra

Televizorul e unul care nu are un sistem de operare mai nou – Android 7, dar poate că într-un timp scurt o să fie disponibile actualizări.
Din păcate nu are două intrări RF In (intrări de antenă), ci doar una. 99% din televizoare au doar 1 intrare RF In.

Concluzie

Pentru cei interesați de un televizor premium „cu de toate” atunci acest model Sony 49XE8077 ar fi recomandarea mea. Alți producători precum LG și Samsung instalează webOS și Tizen pe TV-urile lor, dar Sony a ales ce e mai bun – Android.
Pentru a vă face o părere despre seria XE80 și restul seriilor lansate anul acesta (2017) vă recomand clipul alăturat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu