≡ Meniu

Sony 50SD8005, model curbat de 126 centimetri cu Android

Sony 50SD8005 e un televizor din generația nouă cu rezoluție 4K, sistem Android și ecran curbat. Până ceva vreme doar cei de la Samsung erau cunoscuți pentru televizoarele lor cu ecrane curbate, dar văd că și Sony a prins curaj și oferă spre vânzare astfel de modele.
Avantajul unul TV cu ecran curbat ar fi imaginea se vede bine și din alte unghiuri. Iar, în combinație cu panelul de calitate superioare se obțin unghiuri 178/178 grade care sunt aproape de perfecțiune.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat avansat tehnologic care nu doar arată bine, ci unul care oferă o imagine de calitate superioară.

Sony 50SD8005, model curbat de 126 centimetri cu Android

Cu un astfel de televizor poți viziona conținut di surse multiple cum ar fi cablu, de le televiziunea terestră, de pe net (Youtube, Netflix etc), de pe harduri externe ori alte surse.
Tunerul TV integrat e unul triplu de tip DVB-T/T2/C/S/S2 și puteți vedea posturi HD de la cablu, televiziunea terestră ori de la satelit. Pentru cablu va trebui să inserați un card CI+ de la furnizorul dvs.
Pentru a avea acces la net va trebui să-l conectați prin cablu ori wireless (fără cablu, dar va trebui un router wi-fi), iar în acest fel puteți exploata la maxim potențialul acestui model.
Poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport TV de tip Vesa 20×20 centimetri, deci 200×200.
Modelul KD-50SD8005 e unul superb, iar la asta contribuie rezoluția 2160p precum și suportul HDR.

Păreri pro

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu are un preț exagerat, că arată bine, softul avansat (și extensibil), ecranul foarte clar, multiplele porturi și posibilitatea utilizării pe post de monitor. Sistemul de operare e un mare avantaj deoarece e unul care suportă diverse aplicații și jocuri.
Din păcate nu e disponibil la 55 de inci, dar dacă vreți ceva fără ecran curbat de 55 inci atunci vă recomand 55xd8005.

Verdict

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un televizor care să se prezinte bine din punct de vedere vizual și tehnologic atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea că arată bine și care îi sunt principalele funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu