≡ Meniu

Sony 50W755C, televizor Full HD de 126cm cu OS Android

Sony 50W755C e un televizor al anului 2015 care vine cu o diagonală de 126 centimetri și rezoluție Full HD. Dar, nu aceste aspecte sunt importante, ci faptul că are sistem de operare Android. Lucrul acesta face din televizor unul bun la navigat pe net, jocuri și altele.Poate fi utilizat cu succes într-o cameră mare, dar și în una de dimensiuni reduse. Iar, dacă vreți să folosiți aparatul în scopuri comerciale, adică la o terasă atunci o poți face și cred că lucrul acesta va fi apreciat de clienții tăi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre afișarea unei imagini de calitate. Pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă vizual poți să te uiți la poza de alături, dar și la clipul de la finalul articolului.

Sony 50W755C, televizor Full HD de 126cm cu OS Android

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul mare de 126 centimetri, cu softul avnasat și cu rezoluția ok de 1920×1080 pixeli.
Imaginea e de foarte bună calitate deoarece are rezoluția ridicată, dar și datorită faptlui că are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade caracteristice unui panel IPS.
Divertismentul de care poți beneficia e cel de la cablu, de pe net ori de pe un dispozitiv extern conectat la TV. Tunerul digital e unul dublu, iar asta presupune că avem suport pentru a vedea posturi TV la calitate HD.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, diagonala mare, că vine de la un brand de top, imaginea de foarte bună calitate și sistemul avansat.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K, însă nici nu găsim prea multe filme la această calitate.

Deci, dacă te interesează un televizor de top atunci acest Sony ar fi recomandarea mea. Poate că vei găsi modele de la concurență care să fie mai ieftine, dar îți garantez că nu se vor ridica la nivelul acestuia. Brandul de față e unul de top care face aparatură de cea mai bună calitate.
Alături am pus și un clip pentru a îți face o părere despre cum arată acest model și despre capabilitățile sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu