≡ Meniu

Sony 50W756C, Android TV de 126 centimetri

Sony 50W756C e unul dintre cele mai avansate televizoare de pe piață deoarece are o diagonală de 126 centimetri, soft smart, tuner digital dublu și rezoluție Full HD. Fiind mai mare recomand să-l puneți pe perete, acest lucru putându-se realiza cu ajutorul unui suport TV compatibil Vesa 400×300 de aici.
Un televizor precum acesta e perfect pentru cei interesați de un model cu care să poată intra pe net, să aibă acces la diferite servicii online, să vadă filme Blu ray și altele.

50W756 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi care mi se pare corect în condițiile în care are un ecran mare, iar dacă vrei ceva mai mare atunci te poți orienta înspre modelul 55W756 care are o diagonală ceva mai mare.

Sony 50W756C, Android TV de 126 centimetri

Pe partea de specificații acest model 50W756 vine cu un ecran de circa 126 centimetri care are panel calitate IPS, rezoluție 1920×1080 pixeli, refresh soft Motionflow XR 800 Hz, procesor rapid și soft Android cu suport pentru aplicații și jocuri.
Pentru a-l conecta la net poți folosi portul LAN ori cel wireless, eu recomandând cel wireless deoarece nu ai nevoie de cablu.
Sunetul e unul ok, dar evident că nu poate fi comparat cu cel al unui sistem 5.1, iar dacă vreți ceva mai ok atunci vă recomand să investiți într-un astfel de sistem.

Pro achiziția acestui televizor ar fi costul de achiziție nu prea mare (televizoarele cu Android din 2014 costau foarte mult – undeva la 7000 lei), că e foarte subțire, tunerul digital ok și faptul că poate fi montat pe perete.
Contra achiziționarea unui astfel de televizor ar fi că nu are suport 4K, dar asta nu-i o problemă prea mare întrucât pe piață nu există prea multe filme la această calitate… pe moment.

Acest televizor e foarte avansat și te va ajuta să ai acces rapid la diferite informații, dar și să vezi filme la ce calitate dorești. Televizoarele Sony au fost întotdeauna unele foarte bune, iar acesta nu face excepție de la regulă deoarece e subțire și are toate dotările necesare pentru a vedea filme Blu-ray fără pierderi de detalii.
Cum se prezintă poate fi văzut de alături, mai exact în clip e prezentat sistemul de operare, televizorul arătând altcumva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu