≡ Meniu

Sony 50W807C, televizor inteligent cu X-Reality Pro

Sony 50W807C arată foarte bine pe argintiu și dacă vreți să câștigați spațiu, optați pentru un kit de montare pentru perete. Nu oricine își dorește un televizor Smart pentru că mai toți avem un smartphone ori o tabletă. Dar, poate că restul familiei va aprecia mai multe funcții le suplimentare.

Alternativele sunt destul de multe dacă e-  să luăm în calcul și variantele oferite de alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 50W807C, televizor inteligent cu X-Reality Pro

Orice televizor performant are un sistem de operare pe măsură, iar tehnologiile sunt destul de noi pe cel de sus. Orice televizoar poate fi folosit ca monitor iar funcționalitatea crește cu Android. Poate ați observat televizoarele Smart foarte ieftine, ei bine, acelea nu au sistem de operare, ci doar niște funcții Smart de bază de care nu cred că veți fi mulțumit.

Diagonala sa e suficient de mare pentru a fi pus în sufragerie sau chiar în dormitor. Există anumite televizoare care nu le-aș pune în dormitor – cu imagine curbată sau cu tehnologie 3D. Ideea e că televizoarele ceva mai speciale le puteți pune în sufragerie pentru ca toată familia să se bucure de funcționalitatea sa. Nu cred că vă veți uita la filme 3D în dormitor, eventual să-l puneți în dormitorul copiilor.

Dotările sale sunt destul de impresionante, nu cred că le voi enumera deoarece sunt prezente și la alte modele ale acestei serii și chiar la serii mai apropiate de la acest brand.

Plusuri: Android 5, imagine clară din orice unghi, tehnologie 3D, suficiente porturi, MHL, X-Reality PRO și designul său.
Minusuri: nu e 4K.

Poate ați și observat că tot mai multe televizoare 4K nu au tehnologia 3D, poate pentru că e nevoie de ceva diferit pe acelea dar și performanțe mult mai mari. Sincer, decât să aleg un televizor foarte scump, mai bine, aleg unul exact pentru nevoile mele. Sony 50W807C poate fi doar o alegere pentru cei cu un buget flexibil, deoarece nu e un model accesibil pentru oricine. Sper că după ce ați văzut clipul de la final, să faceți o alegere pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu